Local

Cel mai cunoscut chinez de pe TikTok, musafir la Iași! Ceanu Zheng: „N-am dat de nici o groapă, mi se pare top!”

Publicat: 29 iul. 2022
_____ Vizualizări 14 Comentarii
Cel mai cunoscut chinez de pe TikTok musafir la Iași Ceanu Zheng N-am dat de nici o groapă mi se pare top
Cel mai cunoscut chinez de pe TikTok, musafir la Iași

Ceanu Zheng este unul dintre cei mai cunoscuți tiktokeri din țară, clipurile sale fiind apreciate de peste 36 de milioane de utilizatori. Recent, tânărul chinez a rămas uimit de frumusețea orașului, vizitând pentru prima oară Iașul. Idolul adolescenților a fost cel mai impresionat de faptul că nu a întâlnit gropi pe traseul său

Vlogger-ul a împărtășit sentimentele sale fanilor de pe social media, primind mii de reacții.

Cel mai cunoscut chinez, îndrăgostit de Iași

Platforma TikTok a devenit, fără doar și poate, cea mai cunoscută aplicație de divertisment și de socializare a momentului, milioane de internauți distribuind conținut creativ.

Ceanu Zheng a reușit să se facă cunoscut pe platforma momentului, clipurile amuzante captând atenția și timpul iubitorilor de TikTok.

Deși acesta locuiește în România, abia în urmă cu câteva zile a ajuns în Iași, rămânând impresionat de frumusețea orașului, dar și de faptul că în Iași nu există gropi, din punctul său de vedere.

„Este prima oară când vin în Iași și toată lumea mi-a spus că Iașul este foarte frumos, chiar aveau mare dreptate. Mi se pare ireal, n-am dat de nici o groapă, mi se pare top! E foarte, foarte frumos orașul, îmi place”, afirma Ceanu Zheng, în fața Palatului Culturii.

Printre obiectivele văzute de Ceanu Zheng s-au numărat Palatul Culturii, Palas Mall, Piața Unirii și o serie de cafenele cunoscute, precum și cluburi de noapte în Iași.

Ceanu Zheng nu este singurul care apreciază Iașul

Trebuie precizat faptul că, în ultimul timp, tot mai multe persoane publice, vloggeri sau simpli vizitatori care ajung în Iași țin să aprecieze cât de curat și de îngrijit este acest oraș.

Dana Budeanu a postat, în urmă cu câteva zile, pe pagina sa de Facebook un mesaj în care vorbește despre curățenia din orașul Iași. Aceasta a ținut să compare orașul nostru cu alte orașe mai mari, precum București și Constanța, care sunt considerate a fi niște orașe murdare. Vedeta nu este singura care face această comparație. Mai multe persoane publice au lăudat Iașul, din acest punct de vedere, după ce l-au vizitat.

Dana Budeanu, cunoscută pentru replicile acide din mediul online, a făcut recent o postare publică pe Facebook în care are doar cuvinte de laudă despre orașul Iași. Aceasta a publicat un mesaj primit de la unul dintre urmăritorii ei, în care scrie cât de curat și de frumos este orașul nostru, în comparație cu București și Constanța. Vedeta le cere explicații primarilor din capitală și din Constanța, transmițându-le să ia exemplu de la Iași, în ceea ce privește curățenia.

„Salutări din Iași. Eu sunt din Constanța. Vă urmăresc non-stop și pe aplicație, și oriunde. Am rămas impresionată de curățenia străzilor din Iași. Ce parcuri… Oare de ce în București și Constanța nu avem așa… Doamne, ce frumusețe am putut să văd. Zilnic udau pomii, gazonul, străzile… Chiar m-am oprit să felicit o doamnă care uda pomii. Coșurile de gunoi goale… Totul curat, exemplar. Am simțit că am fost pentru câteva zile în altă țară, dar e totuși în România! De ce nu se poate și în alte orașe? Că bani sunt și se contribuie zilnic…!”, scria Dana Budeanu pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu