Actualitate

Soția lui Alin Chirilă, reacție la apropierea luptătorului de o colegă la Survivor. De la ce a pornit tot scandalul

Publicat: 04 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Alin Chirilă reacție la apropierea luptătorului de o colegă la Survivor. De la ce a pornit tot scandalul
soția lui Alin Chirilă Survivor

Loredana, soția lui Alin Chirilă, a avut o reacție la apropierea luptătorului de o colegă la Survivor, după apariția unor imagini pe rețelele sociale. De fapt este vorba despre momentul în care luptătorul a vrut să o arunce în piscină pe Bianca Patrichi. Câțiva internauți au readus în prim-plan scandalul care i-a avut ca protagoniști pe Alin Chirilă și coregrafa blondină.

În cadrul unei ediții Survivor de dinainte de eliminarea lui Alin Chirilă și a Biancăi Patrichi, cei doi concurenți au avut un moment de apropiere intimă. Zilele acestea, fanii emisiunii au început să comenteze imaginile care au apărut la Pro TV. Loredana Chirilă, soția luptătorului, a sărit imediat după ce a văzut reacțiile.

Ce s-a întâmplat între Alin Chirilă și Bianca Patrichi

Pentru a sărbători victoria la jocul de recompensă de la începutul lunii aprilie, Alin Chrilă a început să-și ia colegele în brațe și să le pipăie. Când a venit rândul Biancăi Patrichi să fie aruncată în piscină de către luptătorul de MMA, concurenta a fost nevoită să se agațe de o canapea pentru a-i rezista. Pentru a o putea ridica, i-a băgat mâna aproape de părțile intime ale acesteia.

„Glumițele lui Alin sunt glumițele lui Alin. N-a fost deplasat… totuși. N-a fost nimic așa… groaznic. Doar că nu mă arunci în apă decât cu piese de mobilier după tine. Trebuie să înțelegi”, a spus Bianca Patrichi, la vremea aceea.

Soția lui Alin Chirilă, reacție la apropierea luptătorului de o colegă la Survivor

Recent, momentul în care Alin Chirilă a pus mâna unde nu trebuie, la Bianca Patrichi, bărbat însurat fiind, a revenit în atenția publicului. Pe un grup de Facebook dedicat emisiuni, un internaut a postat imaginea cu pricina, alături de mesajul:

„Bărbat însurat, ce caută cu mâna acolo? Întreb și eu așa, ca să nu mor prost… Nu numai că-i place să pupe jos, dar și să bage mâna jos la altele??????”

În jurul postării, au urmat un val de comentarii. Redăm o parte dintre ele:

„Oameni plictisiți… și Alin, și Bianca sunt plecați de la Survivor, da uite că unii nu pot dormi de curiozitate 🤯 plus răspunsul Loredanei – Loredana Chirilă, exact 🙏.”

„Un nerușinat. Voi credeți că este așa strict acolo. Că nu se cuplează, mănâncă  pe ascuns. DECI TOTUL ESTE POSIBIL. De unde știi tu, ai fost acolo să vezi ce fac concurenții?”

La un moment dat a intervenit și Loredana Chirilă, soția luptătorului, în secțiunea de comentarii.

„Parcă nici nu ați văzut când a fost filmat, ați văzut doar poza asta, dar când a fost emisiunea ați pus mâna la ochi 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️.”

„Loredana Chirilă, atâta timp cât tu știi cine e și pentru ce l-ai ales, nu contează gura lumii… Ursu merge, câinii latră! Sunteți superbi toți 4! (Alin Chirilă, Loredana și cei doi copii, n.r)❤️❤️❤️❤️”, a mai scris un internaut.

Așadar, dată fiind reacția Loredanei Chirilă, se pare că problema ei nu a fost deloc gestul făcut de Alin, la Survivor România, cu Bianca Patrichi, ci felul în care au reacționat internauții.

Adauga un comentariu