Cultural

Soția lui Alin Oprea a pierdut o ființă dragă. ”M-a învățat lecții valoroase”

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Alin Oprea a pierdut o ființă dragă. M-a învățat lecții valoroase
Soția lui Alin Oprea a pierdut o ființă dragă și nu își mai poate reveni

Soția lui Alin Oprea trece prin momente grele după ce a pierdut o ființă dragă. Medana este încă profund afectată de pierderea lui Angy, patrupedul pe care l-a salvat de pe stradă. Deși au trecut deja câteva zile de la dispariția lui, durerea artistei rămâne proaspătă.

Doar cei care iubesc animalele pot înțelege cu adevărat profunzimea suferinței pe care o simte Medana.

Soția lui Alin Oprea a pierdut o ființă dragă

Au trecut 5 zile de când Medana a simțit cât de dureroasă este pierderea propriului animal de companie. Este vorba despre Angy, cățelușa pe care a salvat-o de pe stradă – după ce a fost călcată de o mașină – și care a avut grijă de ea ca de propriul copil. Fiind plecată de acasă și din oraș, soția artistului a făcut tot posibilul să fie alături de patruped în ultimele sale clipe din viață, însă cățelușa a murit cu puțin timp înainte ca ea să ajungă acasă.

„Cățelușa noastră Angy a plecat în raiul cățeilor. A lăsat o durere imensă care poate fi înțeleasă doar de iubitorii de necuvântătoare. Cățelușa salvată de pe stradă, lovită de o mașină, era cu ambele membre din față rupte când am văzut-o prima oară și care cu siguranță în câteva ore ar fi decedat. Am crezut că este moartă, dar când Hugo, primul cățel al familiei s-a apropiat de ea, a început să latre.

Am reușit să o salvez atunci și de alte câteva ori însă de data aceasta nu am mai putut face nimic. A avut o viață foarte dură pe străzi. Bucuria mea cea mai mare este faptul că am reușit să îi ofer iubire, să știe și ea ce înseamnă o casă, căldură și un pat al ei. În ziua când a decedat am avut două emisiuni la București, iar a doua zi urma să plecăm la Constanța pentru câteva zile”, a povestit Medana.

Medana nu poate trece peste pierderea suferită

Medana, soția lui Alin Oprea, a mărturisit cu regret că nu a putut fi alături de Angy în ultimele sale clipe, din motive independente de voința ei. Acum doi ani, Medana a salvat-o pe Angy de pe stradă, oferindu-i o nouă șansă la viață.

A îngrijit-o cu devotament, vindecând-o de rănile suferite și oferindu-i dragostea și căldura unui cămin. În scurt timp, Angy a devenit un membru integrant al familiei, un companion iubit și răsfățat. Deși copleșită de durere, Medana găsește mângâiere în faptul că a reușit să-i ofere Angy trei ani de iubire necondiționată, de care cățelușa avea atâta nevoie.

„Nu am mai avut stare să rămân pentru că am simțit că Angy a mea va părăsi această lume. Alin mi-a cumpărat bilet de avion știind cât de mult înseamnă cățelușa aceasta pentru mine. Seara m-am întors înapoi la Cluj, dar din păcate lipsa de profesionalism a companiei aeriane cu care am călătorit i-a facut să aibă o întârziere de o oră.

Exact în acea oră cățelușa mea s-a stins din viață. Am dus-o la incinerat la Arad a doua zi, unde am avut un moment extrem de dureros când mi-am luat definitiv rămas bun de la ea. Cățelușa aceasta m-a învățat lecții extrem de valoroase pe care nu aș fi reușit să le învăț de la nici un om. Puterea de dăruire și de sacrificiu le-am învățat datorită ei”, a mai declarat Medana, pentru Click.ro.

Soția lui Alin Oprea a pierdut o ființă dragă și nu își mai poate reveni.

Adauga un comentariu