Cancan ultimă oră

Soția lui Benone Sinulescu dă cărțile pe față. Cum se înțelegea regretatul artist cu Ion Dolănescu, la începuturile carierei? ,,N-au fost…prieteni”

Publicat: 27 nov. 2021
Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani pe data de 18 noiembrie 2021

Elena Sinulescu a dezvăluit cum a decurs relația soțului ei cu Ion Dolănescu, în tinerețe.

Soția lui Benone Sinulescu  a făcut dezvăluiri neașteptate, la câteva zile de la moartea artistului. Elena Sinulescu a povestit cum se înțelegea regretatul interpret de muzică populară cu Ion Dolănescu, colegul lui de breaslă, la începuturile carierei.

Elena Sinulescu: „N-au fost nici prieteni, nici dușmani”

Elena Sinulescu a depănat amintiri prețioase de pe vremea când soțul ei l-a cunoscut pe marele Ion Dolănescu, în cadrul ansamblului „Ciocârlia”. Chiar dacă cei doi făceau parte din aceeași generație de artiști, aceasta a mărturisit că Benone nu avea o relație foarte strânsă cu interpretul de muzică populară, însă nici nu erau dușmani:

„Benone Sinulescu şi Ion Dolănescu n-au fost nici prieteni, nici duşmani. Îmi amintesc că Benone mi-a povestit într-o zi că Ion Dolănescu a venit să cânte la ansamblul Ciocârlia într-o perioadă în care era militar. Cred că aşa s-au şi cunoscut.

Dolănescu îl ruga să-i asculte melodiile şi se adresa respectuos, dată fiind şi diferenţa de vârstă. Iar Benone l-a ajutat atunci şi cu nişte bani, fiindcă numai soldat şi student să nu fii, fiindcă toată lumea ştie că stai prost cu banii. Şi Benone a fost toată viaţa sa generos!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu.

„Mi-l amintesc doar pe Benone nervos pe colegul său”

Elena Sinulecu a declarat că își amintește, totuși, despre faptul că soțul ei și Ion Dolănescu  s-au certat la un moment dat, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Benone să își ajute colegul, atunci când a avut cea mai mare nevoie:

„Au existat şi zile mai bune, şi zile mai rele între cei doi.

Nu mai ştiu când şi de ce s-au certat. Mi-l amintesc doar pe Benone nervos pe colegul său şi cred că au existat şi ceva declaraţii. Ceva răutăţi la adresa lui sau ale lui Ion Dolănescu la adresa soţului meu, parcă prin revista Săptămâna, dar nu mai sunt sigură.

Însă cred că a fost singura dată când s-a întâmplat aşa ceva. Fiindcă se şi respectau!Pe de altă parte, la un moment dat, Dolănescu a avut nişte probleme cu o casă pe care voia s-o cumpere. Şi ştiu că Benone a sărit în ajutorul său, dar nu am cunoştinţă despre alte amănunte!”, a mai spus soția regretatului artist.

Adauga un comentariu