Cancan

Soția lui Jean Gavril a răbufnit după ce a văzut sărutul cu Andreea Bălan! „M-au deranjat alte chestii care au urmat”

Publicat: 02 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Soția lui Jean Gavril a răbufnit după ce a văzut sărutul cu Andreea Bălan M-au deranjat alte chestii care au urmat
Bianca Gavril, soția artistului, a răbufnit, deranjată de miile de întrebări primite

Jean și Bianca Gavril formează unul dintre cele mai longevive și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2019 și împreună au o fiică minunată, pe nume Eva. În momentul în care cântărețul a plecat în aventura reality-show-ului, micuța avea doar 9 luni.

Emisiunea a fost o adevărată provocare pentru artist, însă ceea ce a tulburat apele familiei a fost sărutul dintre vedetă și Andreea Bălan. În ediția de luni, concurenții au fost nevoiți să își schimbe partenerii, iar Jean Gavril a făcut echipă cu Andreea Bălan. În timpul unei probe, artista a trebuit să îmbrace rochia de mireasă și să refacă scena unei căsătorii cu partenerul său de joc.

La sfârșit, cei doi s-au sărutat, iar scena a stârnit mai multe reacții din partea fanilor.

Printr-un videoclip postat în mediul online, soția lui Jean Gavril a reacționat la cele întâmplate, mărturisind că ceea ce a deranjat-o cu adevărat au fost lucrurile care s-au întâmplat după sărut.

Soția lui Jean Gavril a răbufnit după ce a văzut sărutul cu Andreea Bălan

Fanii au fost șocați când au văzut că Jean Gavril și Andreea Bălan duc la un alt nivel proba.

Cei doi s-au sărutat chiar în fața camerelor de filmat, iar scena a produs mii de reacții în mediul virtual.

Bianca Gavril, soția artistului, a răbufnit, deranjată de miile de întrebări pe acest subiect. Femeia a mărturisit că nu sărutul a fost problema în toată această situație, ci lucrurile care au urmat. Aceasta a mărturisit că a discutat cu partenerul său de viață și lucrurile s-au liniștit între ei.

„Pentru asta v-ați isterizat, mă, toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț, spre binele lui. „Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii, mă, deci un pupat pe gură, aparent, este «O, nu! E grav, e grav!». Ce aveți, mă?”, a precizat Bianca Gavril, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Story.

Ce spune Jean Gavri despre căsnicia sa

Jean Gavril trăiește de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia care i-a cucerit inima încă de pe vremea când era la liceu. Cântărețul are o căsnicie fericită și o fetiță de care este tare mândru. Bianca Gavril, partenera cântărețului, este o prezență discretă în lumea mondenă și nu își dorește să apară prea des în lumina reflectoarelor. Aceasta preferă să se dedice familiei sale. Recent, Jean Gavril a dezvăluit că s-a îndrăgostit de soția sa pe vremea când era la liceu, însă relația lor a fost greu încercată. Cei doi au fost nevoiți să stea despărțiți patru ani, dar au reușit să păstreze vie dragostea și să formeze un cuplu.

„Când am terminat liceul, Bianca a plecat la facultate, în Marea Britanie. La acel moment, noi eram împreună de șase luni, dar am intrat în panică pentru că, ea fiind plecată, m-am gândit că o voi pierde. Era, până la urmă, fata de care mă îndrăgostisem din prima zi de liceu, când o văzusem îmbrăcată într-o cămașă albă și o pereche de blugi.

Dar amândoi am fost foarte implicați în a construi relația noastră, astfel că au urmat patru ani de iubire mai mult la distanță, cât Bianca a fost la studii, în Manchester. Nu a fost deloc ușor, dar am reușit să trecem împreună peste toate problemele. După primii trei ani de relație, ne-am logodit, iar după alți trei ne-am căsătorit.”, a precizat celebrul cântăreț.

Comentarii
Adauga un comentariu