International

Soţia premierului canadian Justin Trudeau anunță că s-a vindecat de coronavirus

Publicat: 29 mart. 2020

Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului canadian Justin Trudeau, a anunţat că s-a vindecat de COVID-19, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Sophie Gregoire Trudeau a scris pe Facebook că se simte mult mai bine și a primit aviz pozitiv de la medicul său și de la Centrul de Sănătate Public din Ottawa.

„Trecem prin momente dificile. Știu că nu este ușor să fii singur. Suntem ființe care au nevoie unii de alții pentru a crește, inclusiv eu! Dar toată această distanță fizică necesară pentru a ne proteja în acest moment ar trebui să ne încurajeze să creăm mai multă apropiere emoțională. Trebuie să ne ajutăm reciproc și să folosim rețelele sociale pentru a menține o bună comunicare între noi și pentru a ne aprofunda relațiile. Cred cu tărie că știința și compasiunea ne vor ajuta să trecem prin această criză”, a scris soţia premierului canadian Justin Trudeau.

Sophie Gregoire Trudeau, în vârstă de 44 de ani, a început să se simtă rău în 13 martie, după ce s-a întors în Canada de la un eveniment organizat la Londra.

Testul efectuat ulterior a ieşit pozitiv.

Adauga un comentariu