Actualitate

Soția unui cunoscut politician a intrat cu mașina într-un copac – VIDEO

Publicat: 04 feb. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Soția unui cunoscut politician a intrat cu mașina într-un copac - VIDEO
Soția unui cunoscut politician a intrat cu mașina într-un copac

Femeia era singură în mașină și ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Autoturismul a lovit un indicator rutier, după care s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

Soția președintelui Consiliului Județean Caraș Severin., Romeo Dunca a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc pe un bulevardul din centrului municipiului Timișoara, chiar lângă Palatul Administrativ. Din fericire, Valentina Timoşciuk a scăpat doar cu sperietura.

A ajuns cu mașina într-un pom

Soția politicianului, care este de origine rusă, se afla singură în mașină, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. A lovit un indicator rutier, iar în final autoturismul s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

„Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier ce a avut loc pe bulevardul Revoluției din municipiul Timișoara.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 47 de ani, ar fi condus un autoturism pe bulevardul Revoluției spre strada Mocioni, iar, la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un indicator și un copac de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Timiș.

Ghinion în trafic

Familia politicianului pare a fi urmărită de ghinion. Președintele CJ Timiș, Romeo Dunca a fost și el implicat într-un accident rutier în lanț, petrecut în 26 decembrie. Mașina s-a a fost lovită de un tir pe Drumul Național 6 (DN6).

Autovehicului de mare tonaj a mai avariat alte două autoturisme. Din fericire, politicianul a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Valentina Timoşciuk a devenit „celebră“ în mediul online după ce a fost surprisă, în urmă cu ceva timp, ieșind dintr-un club de fițe din Constanța pe jumătate dezbrăcată. Soțul ei nu a fost deranjat de imaginile care au apărut în presă și a spus atunci că soția sa este mai nonconformistă.

„Ea e Valentina. O femeie fidelă, puternică și inteligentă și a cărei bucurie că mă are alături se manifestă așa cum am fost surprinși”, a spus atunci Romeo Dunca, potrivit romaniatv.net.

Comentarii
Adauga un comentariu