Cancan ultimă oră

Soții Bodi surprind din nou! Cum s-a afișat Alexandra? Aceasta a făcut o schimbare radicală

Publicat: 22 nov. 2020
Alexandra Bodi și soțul
Alexandra Bodi și soțul

De când a devenit cunoscută pe rețelele de socializare, pe Alexandra Bodi ați văzut-o într-o mulțime de ipostaze alături de soțul ei, de la cea de gospodină, la cea de dansatoare, dar v-ați imaginat vreodată cum arată tânăra machiată? Ei bine, vă spunem noi! Este atât de schimbată, încât pare o cu totul altă persoană!

Alexandra și Ionuț Bodi au devenit adevărate personaje pe rețelele de socializare, prin prisma videoclip-urilor amuzante postate pe TikTok. Aceștia au reușit să încânte persoane din toată țara și nu numai cu umorul lor, dar și prin mișcările de dans nelipsite din orice filmuleț.

Soții Bodi au început să facă filmulețe pe TikTok de plăcere

Contactată de reporterii „Acces Direct”, Alexandra și Ionuț Bodi au declarat că s-au apucat întâmplător de aceste filmulețe, după ce au văzut un anunț cu aplicația de TikTok. Aceștia au fost cuceriți imediat de mediul virtual și au început să facă videoclipuri pentru a-i distra și pe alții. Deși au sute de fani, cei doi au mărturisit că nu au câștigat niciun ban din imaginile respective.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

Alexandra Bodi s-a machiat

Tot atunci, soția lui Ionuț Bodi declara că este o gospodină desărvârșită și că gătește zilnic, iar în loc să se machieze, preferă să-și păstreze tenul natural. Așadar, mare le-a fost mirarea internauților atunci când au văzut-o pe Alexandra machiată și aranjată din cap până-n picioare, mulți dintre ei abia reușind să o recunoască. Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos, pentru că-n imaginea postată de Alexandra Bodi pe Facebook se poate vedea că Ionuț poartă o cămașă neagră și are freza făcută.

Adauga un comentariu