Cancan

Soțul Daianei Anghel a făcut infarct. Fosta stiristă a dat vestea pe o rețea de socializare: „Vă rog să aveți răbdare”

Publicat: 02 dec. 2020
daiana anghel si sotul ei
Soțul Daianei Anghel a făcut infarct. Fosta stiristă a dat vestea pe o rețea de socializare

O fostă știristă din România trece prim momente de groază după ce soțul ei a făcut infarct. Este vorba despre Daiana Anghel, o îndrăgită prezentatoare care a trecut pe la mai multe televiziuni din țară. Vedeta a fost cea care a dat vestea chiar pe contul său de Instagram. Potrivit spuselor sale, Sorin Gonțea se află acum internat în spital, însă e în stare stabilă.

Pentru a fi siguri că totul este bine, medicii urmează să-i facă astăzi toate investigațiile și analizele necesare într-un astfel de caz.

Soțul Daianei Anghel a făcut infarct

Daiana Anghel trece prin clipe grele, după ce soțul ei, Sorin Gonțea, a făcut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram.

Astfel că Daiana Anghel le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că soțul ei, Sorin Gonțea, a făcut un infarct. Potrivit spuselor sale, Sorin a făcut infarct și se află acum internat în spital, însă e în stare stabilă.

Cu toate acestea, pentru a se asigura că totul este în ordine, medicii urmează să-i facă astăzi toate investigațiile și analizele necesare. Fosta știristă le-a mai cerut fanilor săi să aibă răbdare cu ea, întrucât ea trebuia să posteze pe rețeaua de socializare câteva concursuri, zilele acestea, dar din cauza celor întâmplate, o să amâne totul.

„Aveam planuri mari pe story cu voi, trebuia să vă postez și concursul cu cadouri, doar că vă trebui să amânăm cam două zile, până pe poimâine, sper…So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok…doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz…de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim…” a spus Daiana Anghel.

Diana Anghel, debut în televiziune la 21 de ani

Îndrăgita stirista Daiana Anghel a decis să se retragă din televiziune și a luat hotărârea de a se dedica exclusiv unei afaceri cu produse cosmetice naturiste. Acum, lumea mondenă este doar o amintire pentru ea, dar alegerea pe care a făcut-o a transformat-o, așa cum se poate constata cu ușurință, într-o femeie împlinită.

Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea doar 21 de ani. S-a făcut repede remarcată, iar în 2005 era deja la Antena 1 Deva. A continuat cu Antena 3, între 2005 şi 2007, Sport.ro (2007-2008), Antena 1 (2009-2011) şi la final Kanal D, între 2011-2012. spre uimirea tuturor, în anul 2012, Daiana a renunţat definitiv la televiziune pentru a se dedica vieţii de familie, însă în urmă cu patru ani a trecut printr-un moment extrem de trist. Cu doar două luni înainte de nuntă, când totul era aranjat şi rochia de mireasă cumpărată, logodnicul ei a părăsit-o şi evenimentul a fost anulat, cei doi acuzându-se reciproc de infidelitate, scrie playtech.ro

Simptome de infarct miocardic

Cea mai comună manifestare a infarctului miocardic este durerea severă survenită brusc în piept, durere ce poate radia în maxilar, în umărul și apoi în brațul stâng sau în ambele brațe. De asemenea, pacientul poate manifesta transpirații excesive, stări de fatigabilitate, dificultăți în respirație. Durerea resimțită este similara cu angina pectorala, însă este mult mai intensa și durează mai mult (intre 15 minute și câteodată, câteva ore).

Sunt cazuri în care pacienții nu prezinta niciun simptom, iar infarctul totuși se produce. Pacienți care resimt în piept doar un disconfort moderat confundat cu indigestie și pacienți care se prăbușesc brusc și își pierd viață având o stenoza larga. Infarctul miocardic acut este asociat cu o rată de mortalitate de 30%, de aceea, este important că pacienții să înțeleagă necesitatea consultației cardiologice că metoda de prevenție a apariției bolii de natură cardiacă.

Adauga un comentariu