Actualitate

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este disperat după actele medicale ale femeii! Pianistul Codrin Constantin Nicoară caută să pună mâna pe câteva hârtii! Acesta nu a ezitat să dea în judecată un spital din Iași! (Exclusiv)

Publicat: 10 oct. 2020
Soțul Mariei Macsim Nicoară a dat în judecată Spitalul de Recuperare din Iași, pe motiv că refuză să-i elibereze actele medicale ale mezzosopranei
Soții Codrin Constantin Nicoară și Maria Macsim Nicoară

Pianistul Codrin Constantin Nicoară a dat recent în judecată Spitalul Clinic de Recuperare! Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este supărat pe doctorii ieșeni! Pianistul le cere magistraților să oblige unitatea medicală să îi elibereze actele pacientei. Nu este exclus ca acesta să își dorească documentele pentru a-și demonstra nevinovăția în ceea ce privește accidentul suferit de celebra artistă

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a dat recent în judecată Spitalul Clinic de Recuperare! Pianistul este supărat pe medicii ieșeni. Astfel, în urmă cu câteva zile, Codrin Constantin Nicoară a acționat în instanță Spitalul Clinic de Recuperare. Pianistul le cere judecătorilor din cadrul Tribunalului Iași să oblige unitatea medicală să îi elibereze actele medicale ale Mariei Macsim Nicoară.
Acum, urmează ca Tribunalul să stabilească un prim termen de judecată al procesului. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus ambele părți, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Doctorii nu i-au eliberat pianistului actele medicale ale pacientei Maria Macsim Nicoară

Surse judiciare au afirmat că pianistul ieșean este supărat deoarece doctorii de la Spitalul Clinic de Recuperare au refuzat să îi elibereze actele medicale ale soției sale, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Acesta le-a solicitat, dar s-a lovit de un refuz categoric.
Aceleași surse au afirmat ieri, pentru reporterii cotidianului BZI, că, potrivit legislației în vigoare, actele medicale sunt confidențiale și nu pot fi date decât pacientului. Pentru a primi astfel de documente, orice altă persoană trebuie să aibă o împuternicire din partea pacientului respectiv. De asemenea, pentru a putea primi acele acte, orice persoană trebuie să aibă o sentință judecătorească în acest sens. Cum nu există vreo împuternicire făcută de mezzosoprană pe numele pianistului Codrin Constantin Nicoară și nici vreo sentință judecătorească, doctorii de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iași au refuzat să elibereze documentele.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, supusă unei noi intervenții

În urmă cu o lună, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Operația a fost programată de medicii de la Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Nicolae Oblu, care au îngrijit-o încă de la producerea accidentului. Din fericire, artista a trecut cu bine și peste această operație. Medicii sunt optimiști în ceea ce privește starea de sănătate și evoluția acesteia. Ea va continua recuperarea.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, celebra mezzosoprană Maria Macsim Nicoară a fost fost implicată într-un accident în interiorul locuinței sale. În jurul acestui eveniment tragic au apărut numeroase ipoteze. Anchetatorii nu au reușit să stabilească dacă la mijloc a fost vorba despre un accident sau despre vreo infracțiune. Însă anchetatorii au ajuns la o concluzie clară: mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit leziunile severe care au trimis-o în stare critică la spital după ce a căzut pe scări, în casă. Nu se poate spune însă cu certitudine dacă ea a fost împinsă ori dacă a căzut în mod accidental. Asta ar trebui să se stabilească, dar ancheta este extrem de dificilă. Singura care ar putea clarifica totul este chiar Maria Macsim Nicoară, dar, deocamdată, starea ei de sănătate nu îi permite să facă acest lucru.

O dramă învăluită în mister

Drama mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a început pe 9 mai 2020, când, în jurul orei 23:00, pianistul Codrin Constantin Nicoară a găsit-o pe artistă căzută la capătul scărilor interioare din vila pe care o au în localitatea ieșeană Aroneanu. Din acel moment, lucrurile au luat o turnură ciudată. În loc să sune la 112 și să cheme ajutor, bărbatul o ridică pe soție și o duce într-o cameră, în care o lasă în pat.

Totuși, cei doi soți pozau într-o familie-model, în care problemele sunt inexistente. Surse judiciare au afirmat că, la audieri, pianistul ar fi precizat în fața anchetatorilor că soția sa ar fi căzut pe scările interioare în formă de spirală. Acesta a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă. Acum, Codrin Constantin Nicoară încearcă să obțină actele medicale ale soției sale. Nu este exclus ca pianistul să solicite aceste documente pentru a demonstra că nu a avut nicio vină în accidentul suferit de Maria Macsim Nicoară. Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii ieșeni în acest caz.

Comentarii
Adauga un comentariu