Local

Soțul videochat-istei moarte a dispărut cu tot cu copil? DGASPC ridică din umeri. Așteaptă ca poliția să-și facă treaba

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Soțul videochat-istei moarte a dispărut cu tot cu copil DGASPC ridică din umeri. Așteaptă ca poliția să-și facă treaba
Soțul videochat-istei moarte din Iași a dispărut cu tot cu copil?

De când polițiștii sunt pe urmele lui Robert Constantin Alexandru, fostul soț al videochat-istei moarte, fiul acestuia este de negăsit. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași au precizat că așteaptă o solicitare de la poliție pentru a lua o măsură în legătură cu fiul tinerei decedate

Ce s-a întâmplat cu minorul Alinei Alexandru, videochat-ista moartă, din Iași. După decesul acesteia, fiul său, în vârstă de doar 8 ani, a rămas în grija tatălui. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași  (DGASPC) au luat atunci această hotărâre. În prezent, Robert Alexandru este căutat de oamenii legii pentru a fi anchetat, însă a dispărut odată cu el și copilul. DGASPC Iași nu știe unde se află, în prezent, minorul și, pentru a lua o măsură, așteaptă decizia poliției. Bărbatul ar fi vorbit ultima dată cu asistenții sociali în urmă cu aproximativ două săptămâni și le-a mărturisit că se teme de decizia anchetatorilor, iar dacă va fi arestat copilul îl va lăsa în grija surorii lui.

„Cazul este în evaluare. Se încearcă contactarea tatălui pentru clarificarea situației copilului. În măsura în care acesta va fi reținut, vom lua măsurile legale și vom găsi o soluție”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iași.

Mama Alinei Alexandru, videochat-ista moartă, din Iași, a refuzat să își crească nepotul

Claudia Balaur, mama Alinei Alexandra, videochat-ista din Iași care a fost bătută cu brutalitate de soțul său până a ajuns în comă, a povestit, în edițiile anterioare, traumele prin care a trecut fiica ei. Alina fugea de bătăile soțului și se refugia acasă la mama ei. Claudia povestește că soțul său a murit, în urmă cu șase luni, de supărare că fiica lui trece prin clipe dramatice.

Fiul lui Robert și al Alinei Alexandru, nepotul Claudiei, risca încă de atunci să rămână orfan, dar bunica acestuia nu voia să îl ia în grijă. Sătulă de tot ce s-a întâmplat, Claudia Balaur a decis, pe ultima sută de metri, când deja viața fiicei sale atârnă de un fir de ață, și, din păcate, a fost prea târziu.

Alina Alexandru a murit la începutul anului 2022

Amintim că reporterii BZI au făcut public cazul Alinei încă din momentul în care aceasta se afla în comă, la spital. Câteva zile mai târziu, aceasta a decedat. După mai multe săptămâni de chin, tânăra din Iași, cunoscută ca o veche videochat-istă, a murit la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, unde era internată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Starea de sănătate s-a agravat, provocându-i decesul. Familia fetei își susține părerea că moartea a fost provocată de bătăile repetate pe care le-a primit de la Robert Constantin Alexandru, soțul ei.

Comentarii
  • …Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  • Panaramele de la Protectie nu se autosesizeaza, asteapta sa -i sesizeze Politia? Asteapta sa le faca altii treaba. Daca e in pericol copilul alaturi de dezaxatul ala? E grea munca pe teren pe calduraasta, asa e? Mai comod la umbra in birou.

  • Aveau filme in care femeia era batuta dar nu l au arestat . Au lasat copilul in grija lui iar bunica din partea mamei a refuzat sa aiba grija de nepot..halal ancheta , halal bunica..Politia doarme in papuci , ei aresteaza doar pe cine nu trebuie , batranii care vand zarzavat la coltul strazii 🙄. Oarba dupa voi toti! Cat despre acest libidinos intreținut …sper sa-ti sara figurile la puscarie! Sa fii batut si futut fix asa cum o bateai tu pe fata aia care a murit , mai exact maşina ta de facut bani , ” smecher ” de 1 leu ce esti , zdreanță ordinara!

  • Bai oameni buni nu ai arestat acest gunoi deoarece nu era ieșită autopsia , acum a ieșit la iveala moartea Alinei, este acuzat de omor ,eu Dragoș care am început acest caz voi avea grija sa I schimb încadrarea la tortura cu decesul victimei , și va fi 12-25. Gunoiul este fugit cu nepoata lui la ,,munca ,, e vai mama lui de gunoier cum am luptat pana acum voi lupta pana la capăt și vz ajunge la băieții veseli care îl aștepta la pârnaie, voi avea grija sa fie înjosit în cel mai urat mod , în timpul asta ii voi lua copilul și va fi dus la orfelinat sau la o familie ( eu nu dorm) pe lângă el va mai fi doua persoane la pușcărie se știu ei , o huiduma și un Lacheu. Pt cei care nu știu de ce a stat acea fata cu el , va spun eu. Era amenințată (și am filmari) ca omoară copilul ( vorbe la șobolanii care ii fuma) și cu asta a ținut-o sa facă bani. Domnilor de la protecția copilului am fost în birou și am vb ca e un gunoi și copilul era amenințat și când mi ați spus că e în regula eu v am spus ca e școală ieftina de gunoi și copilul nu va declara nimic, de ce nu m-ati crezut ? O sa aducem și copilul în țară și cine știe poate îl voi lua chiar eu.

Adauga un comentariu