Cancan ultimă oră

Speak și Ştefănia s-au testat pentru coronavirus, după ce au luat contact cu Nea Marin! Care este rezultatul!

Publicat: 08 sept. 2020

Speak și Ştefănia fac parte din noul sezon al emisiunii prezentate de Nea Marin, însă după ce aceasta a fost confirmat cu coronavirus, cei doi au decis că este nevoie ca și ei să se testeze. Care a fost rezultatul!

Nea Marin a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu doar câteva zile, iar printre vedetele noului sezon a emisiunii prezentate de ei se numără și Speak și Ştefănia. Cei doi s-au testat pentru coronavirus și iată care a fost rezultatul!

Speak și Ştefănia s-au testat pentru coronavirus!

Cu doar câteva zile în urmă Nea Marin, vedetă de la Antena 1, a fost confirmat cu noul coronavirus, chiar în timp ce se afla la filmările show-ului care urmează să apară în curând pe micile ecrane. În cadrul emisiunii au luat parte mai multe persoane publice, printre care și Speak și Ştefănia!

imediat după întreaga echipă a aflat că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, mulți dintre cei care au avut contact direct cu Nea Marin s-au testat pentru coronavirus, iar asta au făcut și Speak și Ştefănia!

Cei doi au anunțat într-un vlog de pe canalul lor de Youtube că și-au făcut testul, iar rezultatul indicat a fost negativ. Pentru a fi siguri că nu s-au infectat, aceștia au repetat la câteva zile testul pentru COVID-19, iar în continuare totul a arătat negativ.

Primele declarații, după ce Speak și Ştefănia s-au testat pentru coronavirus!

Speak și Ştefănia și-au ținut fanii la curent cu starea lor de sănătate. Cei doi nu prezintă niciun simptom și iată ce au declarat imediat după ce au aflat că testul pentru coronavirus a indicat negativ.

„Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic.”, a spus Speak pe YouTube!

Nea Marin, după ce a fost depistat cu SARS-CoV-2: „Și eu mă tem”

Lumea televiziunii a fost luată prin surprindere când celebrul Nea Marin s-a infectat cu coronavirus. Una dintre cele mai îndrăgite vedete a povestit pentru un post de televiziune care este starea sa actuală.

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu”, a declarat vedeta.

Unde s-a infectat Nea Marin cu Covid-19

În timp ce se afla la filmările pentru o emisiune care va urma să apară în 2021, filmată la mare, Nea Marin susține că ar fi intrat în contact cu mai mulți fani, în special copii.

„Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi”, a adăugat Nea Marin.

Adauga un comentariu