Coronavirus

Specialiștii din China avertizează: „Cel mai probabil ne vom mai izbi de o altă epidemie”

Publicat: 26 mai 2020

Oamenii de știință din China avertizează că pandemia de coronavirus ar putea fi doar începutul, dacă nu se face un efort global pentru a preveni infecții asemănătoare. Specialista în boli infecțioase cu transmitere de la lilieci, Shi Zhengli, este de părere că prevenția este cea mai bună modalitate de protecție împotriva virușilor:

„Dacă dorim să împiedicăm o nouă epidemie de boli infecțioase, trebuie trebuie să aflăm în prealabil despre virușii purtați de animalele sălbatice”, a declarat specialista.

„Dacă nu studiem virușii, cel mai probabil ne vom mai izbi de o altă epidemie”, a adăugat Shi Zhengli, care este poreclită „femeia liliac” datorită specializări în trasmitearea de boli infecțioase de la lilieci la oameni. Laboratul din Wuhan condus de Shi Zhengli a fost suspectat că ar fi locul de unde a pornit coronavirusul, scrie Fox News. Specialista a negat zvonurile, susținând că laboratorul studia alți viruși.

Comentarii
  • Shi Zhengli trebuie arestata si atunci va spune adevarul despre laboratorul mortii planetei pe care il conduce in wuhan, este vinovata de terorismul si moartea in masa a planetei. SA IZBUCNESCA MILIOANE DE EPIDEMII IN CHINA DAR SA-SI INCHIDA GRANITELE ACEASTA TARA EPIDEMICA SA TRAIASCA ACOLO NUMAI CHINEZII CU EPIDEMIILE LOR. Un liliac nu poate transmite un virus Sars cov 2 sau alte virusuri daca ESTE LASAT ANIMALUL IN PACE IN AMBIENTUL LUI, dar chinezii una ca mananca lilieci si sobolani si pisici si caini si alte cadavre dar mai important ca liliecii sunt folositi in laboratorul mortii din wuhan pentru producerea bombelor biologice de distrugere in masa , DE CE SARS COVID 2 CONTINE 96 LA SUTA VIRUSUL DE LA LILIECI SI 4 LA SUTA ESTE HIV SI MALARIE?????? in corpul liliacului sau altui animal nu se gaseste acest virus compus asa DOAR FABRICAT IN LABORATOR. NU SUNTEM NISTE PROSTI SA CREDEM TOATE MINCIUNILE CHINEI! China sa manance toate cadavrele covid chinezesc de pe planeta ca se vede ca mor de foame.CHINA TREBUIE SA RECUNOASAC ADEVARUL CA A DORIT INTENTIONAT SA DISTRUGA PALNETA!

Adauga un comentariu