Eveniment-Social

Specialistul Silviu Gurlui a dialogat despre implementarea tehnologiei 5G, efectele poluării de la Cernobîl la Iaşi şi despre ce ar trebui să facă autorităţile, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 07 mai 2020

Joi, 7 mai 2020, la ora 11.00, în premieră pentru emisiunea BZI LIVE a fost invitat specialistul și profesorul Silviu Gurlui – Facultatea de Fizică a Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași. Alături de cunoscutul fizician, militant pentru un mediu curat și sănătos s-a dialogat pe subiecte de maxima actualitate și utilitate pentru toți romanii! Au fost abordate elemente ce țin de controversata implementare a tehnologiei 5G pe timp de pandemie COVID-19, efectele poluării de la Cernobîl la Iași! Totul completat cu ceea ce se întâmplă, în capitala Moldovei, din această perspectivă și ce trebuie să facă autoritățile.

Dacă a scăzut poluarea în oraș pe timpul coronavirusului, care au fost factorii poluanți, dacă 5G înseamnă control și manipulare sau e un beneficiu tehnologic pentru noi au fost întrebările la care a oferit răspuns universitarul Gurlui. Pe de altă parte, despre implicarea sa în a oferi cetățenilor soluții de protecție împotriva infecției cu virusul, ce probleme a observat în rândul guvernanției urbei şi județului, ce proiecte are în derulare s-a mai discutat cu acesta. Totul având la baza completări și exemplificări bazate pe date științifice și constatări în teren sau cu ajutorul analizelor de laborator!

Adauga un comentariu