National

Spectacol în direct, pe internet: Un şofer şi-a distrus maşina de faţă cu poliţiştii, după ce a rămas fără talon – VIDEO

Publicat: 13 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Spectacol în direct pe internet Un şofer şi-a distrus maşina de faţă cu poliţiştii după ce a rămas fără talon - VIDEO
Inginerii RAR au descoperit nereguli la maşina bărbatului

Un şofer din Roznov, judeţul Neamţ, şi-a distrus maşina live pe o rețea de socializare, de faţă cu poliţiştii, după ce a fost oprit în trafic pentru un control şi a aflat că i-a fost reţinut talonul. Şoferul din Roznov a fost tras pe dreapta, în această dimineaţă, 13 mai, de un echipaj de Poliţie aflat în control cu o echipă de la Registrul Auto Român.

În urma verificărilor, inginerii RAR au descoperit nereguli la maşina bărbatului, astfel că poliţiştii l-au anunţat că îi vor reţine certificatul de înmatriculare.

În acel moment, şoferul şi-a ieşit din minţi şi a început să îşi distrugă singur maşina, cu ajutorul unui extinctor. Astfel, el a spart geamurile autoturismului, dar şi stopurile.

Mai mult, el a transmis totul live pe o rețea de socializare, în timp ce se plângea că „în 25 de ani nu a putut să câştige o bucată de pâine” şi că „Asta e România”.

Accident cu șapte victime, după ce un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum duminică, 12 mai, un accident grav a avut loc pe Podul Basarab din București, unde o mașină a intrat într-un stâlp. Șapte victime au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe Podul Basarab din București, după ce un șofer ar fi pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

„În jurul orei 17:40, Brigada Rutieră a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Pasajul Basarab.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Pasajul Basarab dinspre Bd. Nicolae Titulescu, în dreptul bretelei de coborâre către Bd. Doina Cornea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit balustrada de protecție a pasajului.

În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat pe o parte”, a transmis Brigada Rutieră București.

S-a intervenit la fața locului cu mai multe echipaje SMURD, șapte persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

„Din eveniment a rezultat rănirea a șapte persoane care se aflau în autovehicul, fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Au fost aplicate restricții pe breteaua de coborâre către Bd. Doina Cornea.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, a mai transmis Brigada Rutieră

Potrivit primelor informații, șapte femei, cu vârste cuprinse între 25-60 ani, au suferit diverse traumatisme și au fost transportate de urgență la spital.

Comentarii
Adauga un comentariu