Local

Spectacol într-un mijloc de transport public din Iași! Un adolescent s-a crezut în sala de sport și a început să facă flotări printre călători – FOTO/VIDEO

Publicat: 07 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Spectacol într-un mijloc de transport public din Iași Un adolescent s-a crezut în sala de sport și a început să facă flotări printre călători  FOTOVIDEO
Spectacol într-un mijloc de transport public din Iași, după ce un puști a renunțat cu totul la inhibiții și a început să facă flotări printre călători

Spectacol într-un tramvai din Iași, după ce un adolescent a renunțat cu totul la inhibiții și a început să facă flotări printre călători. Isprava băiatului a fost filmată, videoclipul fiind încărcat pe TikTok, unde a reușit să strângă zeci de mii de vizualizări și mii de aprecieri.

Un puști a făcut spectacol într-un mijloc de transport public din Iași

Ceea ce părea a fi o călătorie absolut normală s-a transformat într-un adevărat spectacol, doar pentru că un adolescent din Iași a vrut să-și impresioneze prietenii, iar pentru asta a recurs la un gest cel puțin ciudat. Băiatul nu a mai ținut cont că se află într-un tramvai al Companiei de Transport Public Iași, iar zeci de ochi sunt ațintiți asupra sa, ci s-a apucat să facă flotări chiar printre călătorii care îl priveau uimiți.

În video-ul postat pe TikTok, ce a reușit să strângă, în doar câteva zile, zeci de mii de vizualizări și mii de aprecieri, se observă că pe scaunele din apropierea locului în care băiatul a ales să facă flotări se aflau doi adolescenți ce se amuzau la vederea probei fizice pe care o dădea amicul lor și se uitau când la acesta, când la persoana ce filma demonstrația sportivă. Tramvaiul era destul de aglomerat, astfel că mai mulți călători au privit cu uimire, amuzându-se ușor de gestul băiatului. Fără să se lase intimidat de persoanele din jur, tânărul a făcut 11 flotări, ultima dintre ele cu bătaie. Nu știm ce a vrut să demonstreze adolescentul amicilor săi, însă e clar că filmulețul i-a adus ceva popularitate în mediul virtual.

Show-urile sunt la ordinea zilei în mijloacele de transport din Iași

Nu este pentru prima dată când călătorii fac spectacol în mijloacele de transport public din Iași. În luna august, un bărbat a reușit să atragă toată atenția călătorilor din autobuzul 28, după ce a început să țopăie precum un cangur. Vizibil încântat, deoarece oamenii se amuzau de cele întâmplate, după ce și-a încheiat „reprezentația” s-a așezat pe un scaun ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Bărbatul ce a stârnit amuzamentul tuturor călătorilor din autobuzul 28 este cunoscut drept Nea Marian și se pare că nu este pentru prima dată când se dă în spectacol. Câțiva tineri, care probabil că îl cunoșteau, au intrat în jocul bărbatului și au început să-i imite mișcările. Gestul i-a amuzat pe călători.

„Ieri am murit de râs cu el în autobuz”, a comentat un ieșean la clipulețul încărcat pe TikTok.

„Bucuros că stau în Iași”, a fost comentariul unui alt ieșean care s-a amuzat de cele întâmplate în autobuz.

Dacă cei mai mulți călători și internauți s-au amuzat, au fost însă și persoane care au considerat că nu este normal ca într-un mijloc de transport în comun să se întâmple astfel de scene. Unii ieșeni au ținut chiar să menționeze că le este teamă să mai meargă cu autobuzul.

„Îmi e frică să mai merg cu autobuzul de acum”, a precizat o ieșeancă după ce un bărbat a făcut spectacol într-un mijloc de transport public din Iași.

@s.i.l.v.i.u18 #foryou #foryourpage #iasi ♬ Nebunia Lui Salam, Vol. 3 – Florin Salam

Comentarii
Adauga un comentariu