Prima pagină » Eveniment-Social » Spectacol-lectură, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, în regia Petronelei Grigorescu! Piesa „Primele 7 comedii ușoare pentru oameni triști”, programată pe 27 iulie 2020, în parcul de la Teatru la Cub
Spectacol-lectură, la Teatrul Național

Spectacol-lectură, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, în regia Petronelei Grigorescu! Piesa „Primele 7 comedii ușoare pentru oameni triști”, programată pe 27 iulie 2020, în parcul de la Teatru la Cub

14 iul. 2020, 04:00,
Valentin Hutanu în Eveniment-Social

Teatrul Național (TNI) „Vasile Alecsandri” Iași pregătește un spectacol-lectură. În regia Petronelei Grigorescu, piesa este intitulată „Primele 7 comedii ușoare pentru oameni triști” și e programată pe 27 iulie 2020, pe SCENA 6, în parcul de la Teatru la Cub. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor de protecție sanitară anti-infecție COVID-19

La Teatrul Național (TNI) „Vasile Alecsandri” Iași se pregătește un spectacol-lectură. Astfel, în regia Petronelei Grigorescu, piesa este intitulată „Primele 7 comedii ușoare pentru oameni triști”. Aceasta este programată pe 27 iulie 2020, de la ora 20:00, pe SCENA 6, în parcul de la Teatru la Cub. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor de protecție sanitară anti-infecție COVID-19.

Spectacol-lectură, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, în regia Petronelei Grigorescu

Spectacol-lectură, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, în regia Petronelei Grigorescu! Acesta este un eveniment în cadrul proiectului cultural Lecturi la Cub. Piesa intitulată „Primele 7 comedii ușoare pentru oameni triști” este scrisă de Ștefan Caraman, fiind în regia Petronelei Grigorescu.
Din distribuție fac parte actorii: Doru Aftanasiu, Doina Deleanu, Irina Răduțu-Codreanu, Dumitru Georgescu, Petronela Grigorescu, Mălina Lazăr și Cosmin Maxim.

„Lecturi la Cub este un proiect teatral demarat de Teatrul Național ieșean în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Revista «Alecart». Proiectul a fost inițiat de Naționalul ieșean din dorința de a promova dramaturgi români contemporani din România și din Republica Moldova, de a face cunoscute publicului piesele lor de teatru, prin montarea lunară a unor spectacole-lectură”, au precizat oficialii Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

„Sindromul Quijote”, un alt proiect de succes în cadrul Lecturi la Cub: producția a putut fi vizionată pe canalul de YouTube al Naționalului ieșean, dar și pe pagina sa de Facebook

De reamintit este faptul că Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași a difuzat online premiera spectacolului-lectură „Sindromul Quijote”. Producția face parte tot din proiectul Lecturi la Cub, demarat anul trecut, în noiembrie, și desfășurat lunar, la Teatru Cub, până la suspendarea spectacolelor cu public.
Spectacolul-lectură, programat în luna mai, a avut în distribuție actorii Dumitru Georgescu, Doina Deleanu și Adi Cărăuleanu. Producția a putut fi vizionată pe canalul de YouTube al Naționalului ieșean, dar și pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre premiera spectacolului-lectură „Sindromul Quijote”, de Carmen Dominte și în regia lui Radu Ghilaș. Montaj video: Vlad-Paul Ghilaș, muzica Elysium -„Dark Sewer”, Kamil Korpikiewicz și Dragoș Cohal.

Reguli pentru public la spectacolele organizate de Teatrul Național Iași

Pentru a împiedica răspândirea COVID-19, Teatrul Național Iași anunță următoarele reguli pentru public, la spectacolele programate în aer liber: purtarea măștii din momentul intrării în spațiul destinat spectacolelor în aer liber până la părăsirea acestuia și accept pentru termoscanarea efectuată de către personalul Teatrului Național Iași.
În cazul în care vor exista persoane care refuză această procedură impusă prin lege sau au o temperatură ce depășește 37,3 grade Celsius, acestea nu vor avea acces în spațiul destinat spectacolelor în aer liber. Se impune și dezinfectarea mâinilor cu soluția dezinfectantă (alcool 70 la sută), pusă la dispoziție la intrare. De asemenea, se cere respectarea distanțării de cel puțin 1,5 metri între persoane – atât în zona de așteptare, la intrare, cât și în interior și la ieșirea din sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
14 decembrie 2024
14 decembrie 2024