Eveniment-Social

Spectacole de folclor susținute de Ansamblul ”Constantin Arvinte” în Grădina Botanică

Publicat: 09 aug. 2020
Ansamblul ”Constantin Arvinte” în Grădina Botanică
Ansamblul ”Constantin Arvinte” în Grădina Botanică

Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași reia întâlnirile cu publicul ieșean pasionat de folclor de calitate, întâlniri stopate în ultimele luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Ansamblul coordonat de coregraful Petre Șușu, care este și managerul instituției, și dirijorul Dumitru Lucaci va susține în luna august trei spectacole în Iași. Evenimentele, intitulate ”În grădina cu folclor”, se vor derula în zilele de sâmbătă rămase din această lună, pe 15, 22 și 29 august, între orele 18:00 și 20:00, în Amfiteatrul Auditorium din cadrul Grădini Botanice ”Anastasie Fătu” Iași. Programul va fi susținut de dansatori, artiști instrumentiști și soliști vocali ai ansamblului, Constantin Bahrin, Claudia Martinică, Simona Mazăre și Andrei Balan. Prezentatoare va fi actrița Bianca Martinică.

Accesul la spectacole se va face pe baza unor invitații, care vor fi eliberate la sediul instituției, situat în strada Bucium, nr. 80. Organizatorii au anunțat că vor lua măsuri speciale pentru ca toate normele existente să fie respectate.

În perioada în care nu au putut fi organizate spectacole, Ansamblul ”Constantin Arvinte” a derulat mai multe acțiuni inedite pe pagina de facebook, unde au fost prezentate lecții de dans, momente susținute de artiști instrumentiști și videoclipuri cu piese în primă audiție.

Adauga un comentariu