Bursa Barfelor

Spitalu lu Arăgăzel Preotu vine cu promoție de la cămătari

Publicat: 30 mai 2020

Mare supărare mare pe Arăgăzel Preotu, șefuțul județului, că nu a ieșit deloc combinația cu spitalul imobilizat de la Lețcani. Toată lumea s-a îngrijorat prin Cejeu ieri-dimineață că Arăgăzel nu e de găsit nicăieri și nici nu răspunde la telefon. După căteva ore de neliniște printre aghiotanții de la Cejeu, Arăgăzel Preotu a venit la muncă pe la amiază cu o falcă în cer și una în pământ și a început să înjure prin toate părțile.

Șefuțul de la Cejeu și-a dat seama și el că spitalul pentru coronavirusiști de la Lețcani se duce de râpă pentru că turcii au trimis până acum doar câteva containere de început pentru spital și au transmis că dau și celelalte bucăți doar după ce mai livrează niște bani în conturi. Așa cum e la revistele cu jucării, prima dată plătești ieftin pe ceva strălucitor, iar ca să ai toată jucăria funcțională tre să plătești bani serioși pe restul ciurucurilor. Arăgăzel Preotu și-a dat seama ce țeapă și-a luat, dar și procurorii și-au dat seama de țeapă și au intrat pe fir.

 

 

Comentarii
  • Înjurături ? Un fleac,omul e un impotent timid. Sa-l facă Vice pe Cătălin morosanu și sa i ia la bătaie pe funcționarii care trebuiau sa vegheze la proiectul letcani ca iau lunar saci de bani pe salarii mărite de PSD. Era o melodie cu tras teapa,asta se potrivește acum pt d.l maricel.

Adauga un comentariu