Local

Spitalul CF din Iași face angajări! Ce posturi au fost scoase la concurs

Publicat: 21 feb. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Spitalul CF din Iași face angajări Ce posturi au fost scoase la concurs
Mai multe posturi au fost scoase la concurs pentru Spitalul Clinic Căi Ferate din Iași

Mai multe posturi au fost scoase la concurs pentru Spitalul Clinic „Căi Ferate” din Iași, unde se dorește ca în perioada următoare să se angajeze medic specialist în cadrul Compartimentului de Management al Calității Serviciilor de Sănătate și economist în cadrul Compartimentului Financiar-contabil

Persoanele care doresc să ocupe postul de medic specialist în cadrul Compartimentului de Management al Calităţii Serviciilor de Sănătate de la Spitalul Clinic „Căi Ferate” din Iași pot să-și depună dosarele de concurs până pe 3 martie 2023, ora 14:00. Proba scrisă a concursului se va desfășura în data de 14 martie 2023, ora 10:00, urmând ca proba interviului să aibă loc pe 20 martie 2023, începând cu ora 10:00.

Candidații vor afla rezultatele finale în data de 23 martie 2023. Pentru postul de economist, dosarele de concurs trebuie depuse până pe 3 martie 2023, ora 14:00. Proba scrisă se va desfășura în data de 17 martie 2023, ora 10:00, iar proba interviului va avea loc pe 23 martie 2023, începând cu ora 10:00. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate în data de 28 martie 2023.

La Spitalul CF din Iași au fost scoase la concurs două posturi! Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații

Persoanele care doresc să ocupe postul de economist în cadrul Compartimentului Financiar-contabil de la Spitalul Clinic „Căi Ferate” din Iași trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice. Acestea trebuie să aibă o vechime de minim 5 ani în specialitatea postului, diplomă de bacalaureat, diplomă de licență în specialitate și cunoștințe de operare pe calculator, dovedite prin atestat profesional sau probă practică.

În schimb, pentru a obține postul de medic specialist în cadrul Compartimentului de Management al Calităţii Serviciilor de Sănătate al unității medicale, candidații trebuie să fie medici specialiști, trebuie să dețină diplomă de licență în specialitate și aviz de liberă practică, în termen de valabilitate, eliberate de Colegiul Medicilor.

Ce documente trebuie să conțină dosarul de concurs al candidaților

Dosarul candidaților va conține cererea de înscriere la concurs, precum și copia actului de identitate sau a oricărui alt document care atestă identitatea. Candidații trebuie să adauge în dosar și o copie după certificatul de căsătorie sau după orice alt document prin care s-a realizat schimbarea de nume. De asemenea, dosarul de concurs trebuie să conțină și copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice postului, solicitate de autoritatea sau instituția publică.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să adauge la dosar și carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie, dar și cazierul judiciar sau o declarație pe proprie răspundere, precum că nu există antecedente penale care să îi facă incompatibili cu funcția pentru care candidează.

Totodată, dosarul trebuie să cuprindă și o adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate, certificatul de integritate comportamentală, dar și curriculum vitae.

Persoanele care doresc să afle mai multe informații despre posturile scoase la concurs la Spitalul Clinic „Căi Ferate” din Iași se pot prezenta la sediul unității medicale, strada Garabet Ibrăileanu, nr. 1, județul Iași sau pot solicita detalii la numărul de telefon 0232/410.420 ori pe e-mail-ul [email protected].

Comentarii
Adauga un comentariu