Prima pagină » Local » Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași vrea să achiziționeze consumabile medicale în valoare de peste 5 milioane de lei
Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași vrea să achiziționeze consumabile medicale în valoare de peste 5 milioane de lei

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași vrea să achiziționeze consumabile medicale în valoare de peste 5 milioane de lei

11 mai 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași investește peste 5 milioane de lei în materiale consumabile pentru întreținerea și funcționarea echipamentelor medicale. Firmele își vor putea depune ofertele până la data de 13 iunie 2024, ora 15.00.

Spitalul „Cuza Vodă” Iași cumpără consumabile medicale în valoare de peste 5 milioane de lei

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași vrea să investească 5.292.923 de lei în achiziționarea de consumabile medicale. Contractul este împărțit în 30 de loturi. Astfel, unitatea medicală își dorește să cumpere consumabile echipamente medicale compatibile cu dispozitiv de resuscitare tip „Neopuff”, producător Fisher&Paykel, în valoare de 82.250 de lei, consumabile echipamente medicale compatibile cu incubator model „Giraffe”, producător Ohmeda Medical, în valoare de 112.000 de lei, consumabile echipamente medicale compatibile cu masa radiant cu sistem resuscitare „Panda”, producător GE Healthcare, în valoare de 5.040 de lei.

Tot până în data de 13 iunie 2024, unitatea medicală așteaptă oferte și pentru achiziția de consumabile echipamente medicale compatibile cu masă radiantă „Lifetherme 2002”, producător Heinen&Lowenstein, cu o valoare de 15.300 de lei, precum și consumabile echipamente medicale compatibile cu monitor funcții vitale „Intellivue MP50”, producător Philips, în valoare de 165.400 de lei. Maternitatea „Cuza Vodă” Iași vrea să cumpere și consumabile echipamente medicale compatibile cu Oximetru cerebral/somatic Invos, producător Covidien, în valoare de 147.000 de lei. Se vor achiziționa și consumabile echipamente medicale compatibile cu Pulsoximetre Nellcor „N550”, „N560”, „Bedside”, producător Nellcor, în valoare de 392.000 de lei.

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași face investiții în aparatură medicală

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași vrea să investească 4.945.025 de lei în dotarea cu echipamente medicale a Secției de Terapie Intensivă pentru nou-născuți. În acest sens, firmele și-au putut depune ofertele până la 10 iunie 2024, ora 15.00.

„Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie «Cuza Vodă» Iași implementează proiectul «Dotarea secției de terapie intensiva pentru nou-născuți din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie Cuza Voda Iași» în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 12–Sănătate, Investiția:2.Dezvoltarea infrastructurii spitalicești publice, Investiția specifică:I2.3.Secții de terapie intensivă pentru nou-născuți. Obiectivul general vizat prin proiect are în vedere dotarea secției de terapie intensiva nou născuți existenta și îmbunătățirea programului de screening, în cadrul secției de terapie intensivă pentru nou-născuți, prin dotarea infrastructurii spitalicești din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie Cuza Voda Iași.

Dotarea cu echipamente și aparatură medicală a secției de neonatologie va conduce la creșterea capacității de stabilizare, diagnosticare și tratament adecvat a nou-născuților cu diferite afecțiuni medicale. Secția Clinică Neonatologie II găzduiește cea mai mare unitate de Terapie Intensivă Neonatală din România, cu 25 paturi. Anual, peste 1000 nou-născuți beneficiază de tratamente inovatoare și monitorizări complexe la cele mai înalte standarde de îngrijire. Secția Clinică Neonatologie II a fost prima secție de neonatologie din țară care a obținut certificare ISO 9001, în 2007, fiind recertificată in 2013 si ulterior a obținut certificarea conform noii versiuni ISO 9001:2015.

În cadrul Secției Clinice Neonatologie II funcționează și Unitatea de Transport Neonatal, un adevărat post mobil de terapie intensivă, dotată cu incubator, ventilator, echipament complex de monitorizare și administrare a tratamentelor, care asigură transportul în condiții optime a nou-născuților cu patologie, născuți în maternitățile din județele Iași, Neamț, Vaslui”, se arată în descrierea de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *