Economic Local

Spitalul Clinic de Recuperare Iași face angajări! Ce post a fost scos la concurs

Publicat: 16 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Spitalul Clinic de Recuperare Iași face angajări Ce post a fost scos la concurs
Spitalul Clinic de Recuperare organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de inginer specialist IA pe perioadă nedeterminată în cadrul Compartimentului intern de prevenire si protecție

Spitalul Clinic de Recuperare Iași face angajări. Unitatea medicală organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de inginer specialist IA pe perioadă nedeterminată în cadrul Compartimentului intern de prevenire și protecție

Pentru a ocupa postul scos la concurs de Spitalul Clinic de Recuperare Iași, candidații trebuie să aibă diplomă de licență în științe inginerești și să fi urmat un curs în domeniul securității și sănătății în muncă. Totodată, aceștia trebuie să aibă diplomă sau certificat de absolvire, după caz, a unui program de învățământ postuniversitar în domeniul securității și sănătății în muncă, cu o durată de cel puțin 180 de ore.

Candidații trebuie să aibă și cunoștințe medii de operare/programare pe calculator și minimum 6 ani și 6 luni de vechime în specialitate.

Calendarul concursului organizat de Spitalul Clinic de Recuperare Iași

Dosarele de înscriere la concurs se depun la Serviciul RUNOS al Spitalului de Recuperare Iași până la data de 29.08.2023, ora 12.00. Pe 1 septembrie 2023, candidații vor afla rezultatele de la selecția dosarelor, urmând ca eventualele contestații să se depună până în data de 4 septembrie 2023, ora 12.00.

Rezultatele contestațiilor la selecția dosarelor va avea loc în data de 5 septembrie 2023, ora 11.00. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 6 septembrie 2023, ora 9.00, și se va desfășura la sediul unității medicale. Pe 7 septembrie 2023, candidații la concursul organizat de Spitalul de Recuperare Iași vor afla rezultatele probei scrise și până în data de 8 septembrie 2023, ora 11.00, vor putea depune contestații. Rezultatele contestațiilor la această probă vor fi afișate pe 11 septembrie 2023. Ziua următoare, 12 septembrie 2023, ora 9.00, candidații vor susține proba interviului.

Rezultatele interviului vor fi afișate pe 13 septembrie 2023, iar candidații nemulțumiți de rezultat vor putea depune contestații până pe 14 septembrie 2023, ora 11.00. Pe 15 septembrie 2023 vor fi afișate rezultatele contestațiilor la proba interviu, urmând ca pe 18 septembrie 2023 să fie afișate rezultatele finale ale concursului.

Spitalul Clinic de Recuperare Iași face angajări! Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații la concurs

Persoanele care doresc să ocupe postul de inginer specialist IA în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iași trebuie să aibă cetățenia română sau a unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spaţiul Economic European (SEE) sau a Confederaţiei Elveţiene.

De asemenea, trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, și să aibă capacitate de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Candidații la concurs trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate. De asemenea, trebuie să îndeplinească condiţiile de studii, de vechime în specialitate şi, după caz, alte condiţii specifice, potrivit cerinţelor postului scos la concurs, inclusiv condiţiile de exercitare a profesiei.

Candidații la concurs nu trebuie să fi fost condamnați definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra securităţii naţionale, contra autorităţii, contra umanităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu, infracţiuni de fals ori contra înfăptuirii justiţiei, infracţiuni săvârşite cu intenţie care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcţiei contractuale pentru care candidează, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Nu pot candida persoanele care execută o pedeapsă complementară prin care le-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii sau faţă de care nu s-a luat măsura de siguranţă a interzicerii ocupării unei funcţii sau a exercitării unei profesii.

Adauga un comentariu