Local

Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași face angajări! Este vacant un post de medic primar la Centrul de Dializă

Publicat: 08 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Spitalul Clinic Dr. C. I. Parhon Iași face angajări Este vacant un post de medic primar la Centrul de Dializă
Spitalul Clinic "Dr. C. I. Parhon" Iași face angajări în perioada imediat următoare

Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași face angajări în perioada imediat următoare. În acest sens, a fost scos la concurs un post de medic primar, specialitatea nefrologie, pentru Centrul de Dializă

Persoanele care doresc să ocupe acest post vacant trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, cu diplomă, de medic medicină generală. Totodată, trebuie să aibă certificat de medic primar, specialitatea nefrologie, precum și 10 ani de vechime.

Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași face angajări! Care este calendarul concursului

Persoanele care doresc să ocupe postul de medic primar, specialitatea nefrologie, își pot depune dosarele de concurs până cel târziu 19 martie 2024, la sediul unității medicale. Selecția acestora va avea loc în data de 20 martie 2024, iar afișarea rezultatelor se va face pe 21 martie 2024. Ziua următoare, 22 martie 2024, candidații nemulțumiți de rezultat vor putea depune contestații. Pe 25 martie 2024, se vor afișa rezultatelor acestora.

Proba scrisă a concursului de angajare se va desfășura în data de 26 martie 2024, ora 9.00, iar rezultatele vor fi făcute pe 27 martie 2024. Contestațiile privind această probă vor putea fi depuse în data de 28 martie 2024, iar ziua următoare se vor afișa rezultatele. Proba practică va avea loc pe 1 aprilie 2024, ora 9.00. Ziua următoare, 2 aprilie 2024, candidații vor afla rezultatele obținute la această probă. Contestațiile se vor depune pe 3 aprilie 2024, iar pe 5 aprilie 2024, candidații vor afla rezultatele finale ale concursului.

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții la concurs

Trebuie știut că nu se pot angaja, în cadrul Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași, decât persoanele care au cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene. Candidații trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, și să aibă capacitatea de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate și trebuie să îndeplinească condițiile de studii, de vechime în specialitate și, după caz, alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs.

Cei care își doresc să ocupe postul pentru care Spitalul „Parhon” face angajări trebuie să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra securității naționale, contra autorității, contra umanității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni de fals ori contra înfăptuirii justiției, infracțiuni săvârșite cu intenție care ar face o persoana candidată la post incompatibila cu exercitarea funcției contractuale pentru care candidează, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, și să nu execute o pedeapsă complementară prin care i-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii sau față de care nu s-a luat măsură de siguranță a interzicerii ocupării unei funcții sau a exercitării unei profesii.

Adauga un comentariu