Local

Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi a rămas fără căldură. O echipă de intervenţie remediază avaria de la faţa locului – FOTO

Publicat: 20 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi a rămas fără căldură. O echipă de intervenţie remediază avaria de la faţa locului - FOTO
Medicul Florin Roşu a transmis sâmbătă, 20 martie 2021, faptul că la unitatea medicală pe care o manageriază s-a produs o avarie. Astfel, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi s-a fisurat ieri o ţeavă de alimentare cu agent termic. În cauză, s-a sistat căldura în pavilioanele unităţii spitaliceşti

Medicul Florin Roşu a transmis sâmbătă, 20 martie 2021, faptul că la unitatea medicală pe care o manageriază s-a produs o avarie. Astfel, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi s-a fisurat ieri o ţeavă de alimentare cu agent termic. În cauză, s-a sistat căldura în pavilioanele unităţii spitaliceşti.

La faţa locului s-a deplasat o echipă specializată în instalaţii de încălzire pentru a remedia problema.

„În cursul dupa-amiezei de ieri a apărut o avarie la instalaţia de încălzire a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi. S-a fisurat o ţeavă de alimentare cu agent termic, determinând sistarea căldurii la nivelul etajelor pavilioanelor. A fost solicitată imediat echipa de intervenţie aparţinând Veolia, care nu a reuşit să remedieze avaria. Astfel încât, în această dimineaţă aceasta am contractat o firmă specializată în instalaţii de încălzire pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp. Chiar dacă instalaţia este veche, iar deficienţele pot apărea în momente total neprevăzute, pacienţii nu trebuie să aibă de suferit. În consecinţă, vom sta în cursul zilei de astăzi până la remedierea defecţiunii”, a transmis Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Managerul Florin Roșu: „Niciun pacient nu a avut de suferit”

Managerul unității de boli infecțioase a precizat faptul că niciun pacient nu a avut de suferit în urma avariei și problema se va rezolva în cel mai scurt timp cu putință.

„În momentul de faţă lucrează atât Veolia (care a fost prezentă la spital începând cu ora 6.00) cât şi o firmă subcontractanta (Veolia având multe lucrări în desfăşurare, are contracte de colaborare cu mai multe firme).
Vă asigur că niciun pacient nu a avut de suferit şi depunem toate eforturile să rezolvăm cât mai repede problemele inerente şi neprevăzute care pot apărea la un spital care are o istorie îndelungată”, a mai menţionat Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi.

Avaria de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi s-a remediat

„În jurul orei 23.30 s-a finalizat reparaţia avariei la instalaţia de livrare a agentului termic. S-au început testările, iar echipele tehnice au demarat procesul de aerisire a caloriferelor astfel încât, instalaţia să funcţioneze la parametrii normali. Am fost prezent „pe teren” până la finalizarea lucrărilor dorindu-mi, împreună cu tot corpul medical, să oferim pacienţilor noştrii, pe lângă tratamentul medical înalt calificat şi condiţii normale, decente de îngrijire. Sperăm că nu vor mai apărea probleme tehnice, dar dacă se vor repeta, vom face, că de fiecare dată, astfel încât, pacienţii să nu aibă de suferit”, a mai declarat Roşu.

Adauga un comentariu