BZI LIVE

Spitalul Militar, spital suport Covid-19! Despre modificările care s-au efectuat în unitatea medicală pentru a putea îngriji pacienţii cu coronavirus, cu COL. MED. DRD. Aurelian Corneliu Moraru la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 18 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 19 august, de la ora 13:00, la BZI LIVE va veni COL. MED. DRD. Aurelian Corneliu Moraru. comandant la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Iaşi. Spitalul Militar a devenit spital suport Covid-19 şi a pregătit 16 paturi pentru îngrijire pacienţilor infectaţi cu coronavirus. Invitatul Biancăi Ciubotariu va discuta despre modificările care s-au adus în unitatea medicală înainte de a deveni spital suport Covid-19, despre modificarea programului de lucru al medicilor, dar şi despre modificările aduse în relaţia cu pacienţii non-Covid-19. COL. MED. DRD. Aurelian Corneliu Moraru. comandant la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Iaşi a fost invitat la BZI LIVE pentru data de 21 august, dar la această dată, trebuie să participe un eveniment organizat cu ocazia Zilei Medicinei Militare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Adauga un comentariu