Eveniment-Social

Sportiva Rodica Miron „Rudy” a dialogat despre ce înseamnă să fii alergător profesionist, atletism, gimnastică, concursurile naționale și internaționale la care a concurat, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 07 sept. 2020
Sportiva Rodica Miron „Rudy” a venit în Studioul BZI LIVE

Luni, 7 septembrie 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o interesantă producţie media! Totul despre pasiune, muncă, altruism şi sacrificiu! Povestea exemplară şi emoţionantă a Rodicăi Miron „Rudy”, scoasă în prim-plan într-o ediţia – dialog specială. Aceasta a vorbit despre ce înseamnă să fii alergător profesionist, sport, atletism, gimnastică, concursurile naţionale şi internaţionale la care a concurat, proiectele pe care le-a derulat sau urmează a le pune în practică!

„În 1996 aveam prima legitimaţie cu funcţia de instructor gimnastică la Club Sportiv Nicolina Iaşi… Pasiunea cu care am intrat mereu în sală şi am făcut ca fiecare oră să fie unică nu să schimbat niciodată…”, mărturiseşte „Rudy”

La 45 ani, Rodica Miron „Rudy” rememorează etapele pe care le-a parcurs pentru a ajunge la ceea ce a realizat şi reuşit până acum. „În 1996 aveam prima legitimaţie cu funcţia de instructor gimnastică la Club Sportiv Nicolina Iaşi… Pasiunea cu care am intrat mereu în sală şi am făcut ca fiecare oră să fie unică nu să schimbat niciodată. După 20 de ani, doar experienţa este alta şi pot spune acum că suntem capabili de atât de multe dar, uneori e poate dificil de realizat pe cont propriu şi atunci ai nevoie de încurajare, motivaţie şi un instructor care să te facă să iubeşti şi să îţi doreşti un stil de viaţă sănătos. Motto-ul meu este: >”, mărturiseşte „Rudy”.

Absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi

Rodica Miron este absolventa a Facultăţi de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS) de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iaşi. „Din 2015 am descoperit alergările montane, alergări care îţi testează limitele, alergări ce sunt mereu o provocare şi îţi dăruiesc peisaje splendide”, transmite Miron. Date despre alergările ieşencei pot fi consultate aici:
https://itra.run/runners/1072333-rodica-miron…

„Autism 24h”, eveniment special derulat luna aceasta, pe 19 şi 20, care implică mai mulţi alergători din Iaşi şi întreaga Românie pentru un scop nobil

Dincolo de pasiunea pentru sport, Rodica Miron se implică, voluntar şi cu inimă deschisă, în a-i ajuta pe ceilalţi sau în evenimente caritabile. „>, este un proiect pus pe hârtie de Crostina şi psihologul Adrian Gemanaru. Acesta are scopul de a ajuta copiii cu autism, în primul rând. Echipe a câte 20 de alergători din fiecare judeţ vor alerga pe 19-20 septembrie 2020, 24 de ore. Alergam cu motivaţie în suflet pentru a spune că aceşti copii au nevoie de integrare în şcoli şi grădiniţe. Fiecare kilometru alergat poate fi cumpărat sub forma unei donaţii de 10 lei. Că target, fiecare din alergători avem propus un minim de 80 km…speram 100..130 km „, anunţa Rodica Miron. Aşadar, despre toate acestea şi mult alte detalii doar în ediţia BZI LIVE!

Adauga un comentariu