Sport

Spovedania șocantă a lui Mike Tyson: „M-am culcat cu mamele, surorile și verișoarele prietenilor mei”

Publicat: 27 mart. 2020

Celebrul boxer Mike Tyson, 53 de ani, continuă filmările pentru podcastul Hotboxin și în fiecare dintre episoade povestește lucruri prin care vrea să șocheze. E conștient că așa face și bani. Așa cum a fost în episodul în care a afirmat că i-ar fi mai ușor dacă ar muri și că așteaptă să se întâmple. Sau când a povestit până unde l-a dus dependența de adrenalină.

Mike Tyson povestește despre orgiile sexuale la care a participat

Acum, fostul sportiv face noi afirmații surprinzătoare:

„Când eram tânăr, eram un animal. Cu bani. Am dat bani oamenilor, am dat tuturor. Am sărbătorit cu toată lumea și am făcut sex cu mamele, cu surorile și cu verișoarele prietenilor mei. Am cumpărat o mulțime de mașini pentru femei”, a susținut Tyson.

Și, ca de fiecare dată, „Iron” Mike spune că regretă și că face tot ce este omenește posibil să nu repete greșelile tinereții.

„Am fost bolnav și habar nu aveam. Eram atât de bolnav și nu aveam habar. Acum lucrez la arta umilinței. Nu vreau ca persoana care am fost înainte să revină. Pentru că dacă apare, va fi însoțit de iad. Poate că par un tip dur, dar îl urăsc pe acela, îmi este frică de el”, a mai spus Tyson, citat de Mundo Deportivo.loading...

Adauga un comentariu