Stiri si curiozitati

Sprânceană tăiată. Cele mai ușoare moduri pentru a crea trendul de pe podium

Publicat: 07 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sprânceană tăiată. Cele mai ușoare moduri pentru a crea trendul de pe podium
În urmă cu 10-20 de ani, sprâncenele bărbierite făceau parte din imaginea multor sportivi celebri, reprezentanți mondiale

La una dintre cele mai recente prezentări de moda Miuccia Prada Miu Miu, modelele au apărut cu sprânceana tăiată.  În timp ce artiștii de machiaj de top dezbat dacă aceasta tendință interesantă neașteptată de pe podium va deveni din nou relevantă datorită unui brand italian tânăr și avangardist, multe domnișoare își stilizează astfel sprâncenele.

„Acest trend a apărut deja undeva”, s-au gândit mulți când au văzut machiajul neobișnuit al modelelor pe podium din show-ul colecției de primăvară-vară 2022 prezentat de filiala Prada. În urmă cu 10-20 de ani, sprâncenele bărbierite făceau parte din imaginea multor sportivi celebri, reprezentanți mondiale. Au fost purtate de David Beckham, Neymar, Nick Kyrgios, Cristiano Ronaldo. Adevărat, pentru unii nu a fost o dorință de a rămâne în tendințe, ci mai degrabă consecințele unei accidentări. Și acum moda pentru un astfel de design a revenit. La fel cum moda pentru coafurile cu bucle, sprânceana tăiată este popularizată de modelele de pe instagra. Unele subculturi o poziționează ca pe un fel de carte de vizită, un identificator vizual al apartenenței la comunitate, iar mulți tineri o percep ca pe o modalitate accesibilă de exprimare.

femeie care isi scoate sprancenele cu o penseta
Deci, o linie rasă, sau chiar două, este din nou pe lista tendințelor modei în designul zonei sprâncenelor

Sprânceană tăiată. Două tehnici ușoare pentru a obține o nouă imagine

Deci, o linie rasă, sau chiar două, este din nou pe lista tendințelor modei în designul zonei sprâncenelor. Cool sau nu, poți discuta mult timp. Dar să încerci un accent la modă este ușor, nici măcar nu trebuie să oferi prea mult timp pentru asta. Iată două idei detaliate, pentru cei care sunt pregătiți pentru acțiune radicală și cei care preferă să abordeze trenduri noi și îndrăznețe. Cu siguranță, o astfel de schimbare a imaginii nu este potrivită pentru o mireasă sau atunci când trebuie să mergi la un eveniment special.

Dacă vă radeți sprâncenele, rezultatul în forma sa originală va rămâne impecabil pentru o perioadă scurtă de timp, până la o săptămână și jumătate. Apoi, „părul” va apărea în locul părului îndepărtat și va arăta, ca să spunem ușor, nu foarte bine. Această zonă va trebui să fie din nou bărbierită sau vopsită.

fata cu spranceana taiata in doua linii
Părul smuls de la rădăcină poate să nu crească deloc înapoi

Pentru a obține sprâncene moderne pune-ți briciul obișnuit deoparte, nu vei avea nevoie de el. Faceți același lucru cu penseta, părul smuls de la rădăcină poate să nu crească deloc înapoi. Înarmați-vă cu un aparat de ras special pentru corectarea sprâncenelor. Acesta are un cap foarte subțire care vă permite să lucrați cu precizie.

Treceți prin firele de păr cu o perie de pieptene de mai multe ori pentru a le pieptăna bine și a le coafa. Cu ajutorul a două tencuieli, sigilați linia sprâncenelor, lăsând un gol în locul viitoarei benzi. Începeți îndepărtarea părului. Trebuie să le tăiați cu atenție, deplasându-vă în direcția creșterii naturale, astfel încât să obțineți forma dorită. Plasturele, dacă este necesar, poate fi ușor deplasat în lateral. Ulterior, fixați rezultatul cu un gel de fixare sau cu ulei de rozmarin pentru păr.

Cum să obții acest efect cu ajutorul machiajului. Metodă descrisă pas cu pas

Metoda descrisă mai sus este cea mai ușoară opțiune dacă doriți să susțineți tendința. Însă, dacă revenim la subiectul show-ului senzațional al brandului italian, majoritatea make-up artiștilor cred că colegii lor nu au făcut pași atât de drastici la pregătirea modelelor pentru podium. Cel mai probabil, au preferat să folosească tampoane din silicon pentru nuanța pielii. Se poate obține un astfel de efect și cu ajutorul unor produse decorative care se află cu siguranță în cosmetica ta.

femeie care isi piaptana sprancenele
Dacă vă radeți sprâncenele, rezultatul în forma sa originală va rămâne impecabil pentru o perioadă scurtă de timp

Pentru a machia astfel sprâncenele este bine să le pieptănați bine și coafați firele de păr cu o perie. Luați o perie cu ax curată, puteți folosi în schimb o perie de unică folosință, un aplicator de rimel curat și săpun solid. Umeziți pensula cu apă sau cu un spray pentru a fixa machiajul, trageți un strat subțire de săpun pe ea.

Cu o perie, pieptănați coada sprâncenei, deplasându-se de la mijloc la capăt. În același timp, începutul său ar trebui să rămână natural. Acționați în direcția de creștere. Tehnica Soap Brows este folosită în mod activ de artiștii de machiaj și producătorii de sprâncene în munca lor. Iar „stilizarea cu săpun” oferă o fixare excelentă. Înarmați-vă cu două bucăți de bandă cosmetică și fixați-le în acele locuri în care plănuiți să imitați golurile.

Pe partea care rămâne deschisă, faceți machiajul obișnuit, fără teamă de a trece pe bandă, folosiți un creion, mergeți cu pudră sau fondant, aplicați un gel de fixare, rimel. Scoateți cu grijă banda de jos în sus. Luați un creion cosmetic, alegeți tonul produsului care se potrivește cu nuanța pielii, pictați dens peste golurile rămase cu el.

Dacă sprânceana tăiată nu este suficient de accentuată, puteți aplica pudră în zona de dungi simulate, în plus, rezolvați aceste zone cu un creion, corector. O altă „cicatrice falsă” poate fi făcută folosind o combinație de tehnici de iluminare și tonifiere, această sarcină este în puterea unui creator de sprâncene. De asemenea, puteți lua bucăți subțiri de bandă cosmetică și pur și simplu lipiți peste locurile în care doriți să simulați sprâncenele bărbierite. Acest mod de stilizare a sprâncenilor este extrem de potrivit pentru fetele care preferă să poarte părul prins în coadă tapat.

fata cu spranceana taiata
Unele subculturi o poziționează ca pe un fel de carte de vizită, un identificator vizual al apartenenței la comunitate
Adauga un comentariu