Prima pagină » Stiri si curiozitati » Forme de sprâncene. Cum să fii în trend în noul sezon

Forme de sprâncene. Cum să fii în trend în noul sezon

04 mai 2022, 12:39,
în Stiri si curiozitati

În 2022, styliștii au propus mai multe forme de sprâncene actuale în noul sezon. Industria sprâncenelor a devenit un fenomen separat în lumea frumuseții. Există atât propriile autorități, cât și propriile lor tendințe, care influențează serios ideea cum ar trebui să fie imaginea unei fete moderne.

Este bine să înțelegi că aceste tendințe se schimbă, deși nu la fel de des ca tendințele în machiaj sau, să zicem, manichiură. Dacă vorbim despre tendințe viabile care pot fi urmărite în machiajul de zi cu zi, atunci în 2022, ar trebui să se acorde atenție formei arcuite a sprâncenelor. O pauză grafică ascuțită, care a dat chipului o expresie surprinsă și indignată, este de domeniul trecutului. Acum, sprincenele trebuie să fie într-o armonie totală cu look-ul și coafura.

femeie machiata cu sprancene groase

Forma de curbat este extrem de populară în rândul fashionistelor

Forme de sprâncene. Principalele tendințe pentru 2022

În efortul de a arăta elegant, multe fete își subliniază sprâncenele prea mult, cu un creion sau un creion cu pâslă cu presiune puternică, ceea ce a creat un efect de tatuaj nenatural. Acesta este o parte din motivul pentru care sprâncenele arcuite dramatice au fost înlocuite cu o formă moale, rotunjită. Naturalitatea revine în tendințe. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că alte forme de sprâncene nu sunt luate în considerare.

În acest an, sprâncenele fără îndoituri au devenit populare. Dar dacă forma este diferită prin natură, atunci nu merită să obțineți linii drepte cu ajutorul corecției. Forma dreaptă se potrivește cu adevărat doar fetelor cu o formă ovală a feței.

femeie cu sprancene in forma de casa

În acest an, sprâncenele fără îndoituri au devenit populare

Forma de curbat este extrem de populară în rândul fashionistelor, la fel cum și coafura în bucle. Acestea sunt un model de sprâncene arcuite, cu o „creștere” moale în mijloc. Sprâncenele de acest tip se disting prin absența colțurilor ascuțite. Pentru a sublinia forma cu machiaj, sprâncenele trebuie „umplute” din interior cu umbrire și apoi pieptănate ușor cu o perie cu un gel transparent.

O formă nu atât de populară dar care încă se mai regăsește în tutorialele marilor make-up artiști sunt cele în formă de „casă”. Această formă a sprâncenelor arată armonioasă doar dacă este dată de natură unei femei, nu are sens să o faci intenționat.

Alte tipuri de sprâncene actuale în noul sezon

Sprâncenele ondulate au devenit o tendință neașteptată anul trecut, deoarece Instagram-ul a cunoscut un boom de fotografii cu sprâncene care arăta exact ca părul creț.  În viața de zi cu zi, doar cei mai îndrăzneți își pot permite o astfel de formă.

femeie care isi machiaza sprancenele

În efortul de a arăta elegant, multe fete își subliniază sprâncenele prea mult, cu un creion sau un creion cu pâslă cu presiune puternică, ceea ce a creat un efect de tatuaj nenatural

Sprâncenele rotunjite sunt cea mai bună alegere pentru fetele cu o formă grafică a feței precum „triunghi”, „romb” sau „pătrat”. În acest caz, sprâncenele arcuite vor avea efectul de catifelare necesar acestui chip.

Firele subțiri ale sprâncenelor sunt de domeniul trecutului. Atât forma sprâncenelor drepte, cât și curbate, ar trebui acum să fie cât mai bogate și largi. Pentru a fi în trend, în timpul pensării îndepărtează doar acele fire de păr care încalcă puternic conturul pe care l-ai ales. Pentru a accentua și mai mult forma sprâncenelor este bine să optezi pentru o coafură în bucle.

Formele originale ale sprâncenelor este rezultatul experimentelor îndrăznețe ale artiștilor de machiaj și ale bloggerilor de frumusețe prin corectarea și machiajul sprâncenelor. Așadar, firele sprâncenelor cu despicare în mijloc au fost recent declarate la modă la fel și tunsoarea cu breton filat. Sprâncenele cu coadă de pește au atras și ele atenția.

Din mulțimea de forme de sprâncene existente astăzi, cu siguranță vei reuși să găsești acel modern potrivit pentru fața ta. O formă incorect aleasă a sprâncenelor poate strica vizual chiar și trăsăturile ideale, în timp ce cea corectă, dimpotrivă, poate face fața mai frumoasă. Pentru a nu te confunda cu modelul, alege-l în funcție de tipul tău de față.

femeie cu forma arcuita a sprancenilor

Este bine să înțelegi că aceste tendințe se schimbă, deși nu la fel de des ca tendințele în machiaj sau, să zicem, manichiură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`