Local

Spune că se luptă cu sistemul de 20 de ani! Aurora Fecheci are procese peste procese cu asociația de proprietari

Publicat: 08 nov. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Spune că se luptă cu sistemul de 20 de ani Aurora Fecheci are procese peste procese cu asociația de proprietari
O bătrână de 80 de ani acuză că a fost terorizată timp de 20 de ani de administratorul care i-a pus în spate datorii care nu îi aparțineau

O femeie în vârstă de 80 de ani acuză că a fost terorizată timp de 20 de ani de administratorul care i-a pus în spate datorii ce nu îi aparțineau. Aurora Fecheci are procese peste procese și în tot timpul acesta a jucat atât rolul acuzatului, cât și al acuzatorului

Aurora Fecheci, o ieșeancă din cartierul Nicolina 1, se plânge că administratorul asociației de proprietari o ține în datorii false de mai mulți ani. Bătrâna așteaptă o decizie de la Avocatul Poporului pentru a se putea liniști, întrucât sănătatea ei a fost vizibil afectată în tot acest timp.

bloc
Aurora Fecheci, din cartierul Nicolina 1 se plânge de administratorul despre care spune că o ține în datorii false de mai mulți ani

Aurora Fecheci are procese peste procese: „În 20 de ani mi-au distrus sănătatea!”

intrare bloc
Aurora Fecheci locuiește în cartierul Nicolina 1, pe Strada Sălciilor nr. 33,  unde, spune ea, administrația este plină de „hoție și golănie”

O bătrână în vârstă de 80 de ani, ce locuiește în cartierul Nicolina 1 spune că a fost victima administratorului asociației de proprietari și a datoriilor pe care i le-a pus în spate. De peste 20 de ani își caută dreptatea, după ce banii de trai i-a cheltuit pe datoriile altora și pe procesele de judecată.

Aurora Fecheci locuiește în cartierul Nicolina 1, pe strada Sălciilor, nr. 33, unde, spune ea, administrația este plină de „hoție și golănie”. Aceasta trăiește singură și a terminat două facultăți.

De mai mulți ani, femeie a fost implicată în mai multe procese, atât cu instituții ale statului, cât și cu asociația de locatari. Pare că aceasta nu are liniște și își dorește să evidențieze toată nedreptatea pe care spune că a fost nevoită să o îndure.

Bătrâna a mers chiar cu hotărârea judecătorească pentru a demonstra că nu are datorii, însă nu a fost luată în seamă, ba chiar a fost tratată în mod necuviincios.

„O doamnă de acolo, care nu are habar de legi, a spus că nu e bună hotărârea. M-a jignit, era să mor acum doi ani, mi-a venit rău pe stradă, m-a bufnit sângele pe nas. Mi-au spus la farmacie că, dacă nu-mi curgea sânge pe nas, aș fi făcut infarct”, se plânge Aurora Fecheci.

De 20 de ani, ieșeanca spune că se chinuie să dovedească că a fost victima unei escrocherii și că a fost nevoită să plătească niște datorii fictive.

„Povestea a început de când am ieșit la pensie. Au fost două procese. Unul cu C.E.T.-ul și altul cu asociația de aici, Nicolina 1 F. N-a respectat niciuna dintre hotărâri, el este mai mare decât judecătoria și a trecut datoriile lui la mine. Am avut proces cu primăria, a trecut datoriile la mine, le-a înmulțit”, se plânge femeia.

Bătrâna acuză că este tratată în bătaie de joc atât de administrație, cât și de primărie.

„În 2006 am terminat procesul, însă el nu vrea să radieze, iar lumea crede că am datorii. Mi-am terminat datoriile, am hotărârea, am lăsat-o la Avocatul Poporului. Acum am mers, întrucât în continuare mă păstrează cu datorii. M-au obligat să plătesc. M-am împrumutat, astfel încât să-mi pot plăti întreținerea”, povestește femeia.

„Nu au vrut să-mi radieze datoriile. Le-au lăsat acolo și le-au înmulțit”

 scara bloc
De asemenea, femeia se plânge și de faptul că acest administrator, Vasile Dârdără i-a distrus apartamentul

Bătrâna povestește că, deși a câștigat procese și are acte doveditoare ce susțin că nu are nimic de achitat, administratorul a ținut-o în datorii.

„În urma unui proces trebuia să-mi radieze niște datorii și să-mi plătească cheltuielile de judecată, era vorba de vreo 2.000 de lei. Când a văzut că trebuie să-mi plătească, a început să-mi treacă datorii fictive. Am avut proces cu C.E.T-ul în 2010. Ei m-au dat în judecată pentru că administratorul nu le-a dat bani. Chiar așa scria în hotărâre: «Cu toate că doamna Fecheci a dat bani domnului administrator, acesta nu a virat către C.E.T.»”, spune cu năduf Aurora Fecheci.

Cât despre administratorul Vasile Dârdără, din declarațiile bătrânei pare că acesta nici nu ar exista.

„Nu are un birou, nu-i nimeni cu care să vorbesc, nu are nici președinte, nu are nimic”, spune Aurora Fecheci.

Mai mult, femeia se plânge că administratorul Vasile Dârdără i-a distrus apartamentul.

„Încă doi ani am avut proces pentru că mi-a distrus apartamentul. Mi-a desființat aerisirile, mi-a spart în apartament, era numai moloz. Am chemat poliția. În loc să-mi facă proces-verbal pentru distrugere, agenții au spus că am datorii. Dar nu am, erau afișate și lăsate de administrator”, spune Aurora Fecheci.

Vasile Dârdără: „Nu are ce face și poartă toată lumea pe drumuri!“

 batrana
În urma unui proces pe care la avut și cu C.E.T-ul s-a constata că doamna Fecheci și-a achitata toate datoriile

Reporterii BZI au luat legătura atât cu Ionică Ciobanu, șeful Serviciului Asociațiilor de Proprietari Iași, cât și cu administratorul Asociației 1 F, Vasile Dârdără, iar povestea pare a fi cu totul alta.

„Doamna Fecheci a petiționat din 2007. Din verificările efectuate s-a constatat că au fost câteva sentințe în 2008, 2011, 2012, în care asociația a acționat în instanță pe doamna Fecheci. În urma unui proces pe care l-a avut și cu C.E.T-ul, s-a constatat că doamna Fecheci și-a achitata toate datoriile. La momentul de față nu figurează cu restanțe. I-am comunicat aceste aspecte, s-a făcut o informare și către Avocatul Poporului”, spune Ionică Ciobanu, șeful Serviciului Asociațiilor de Proprietari Iași.

Din declarațiile celor doi, pare că totul este de domeniul trecutului și că în prezent situația este clară.

„Doamna Fecheci este o locatară ce face mari probleme asociației. Timp de 6 ani de zile n-a plătit întreținerea, în perioada 2000-2006. A beneficiat de scutirea pentru agentul termic. În această perioadă i-au crescut datoriile. Ea plătește, are totul la zi, mai puțin penalitățile. Când C.E.T- ul a dat-o în judecată, ne-a chemat și pe noi, asociația. Totul s-a achitat atunci. Ea aduce niște acuzații grave, pe care nu le poate demonstra. La adunarea generală a venit și a vorbit urât. Nu am jignit vreodată pe cineva sau să îi fi vorbit urât. Am o caracterizare care este depusă, semnată de toți proprietarii din scară, prin care se spune clar că nu-și achită obligațiile și vorbește urât. Nu are ce face și poartă toată lumea pe drumuri”, spune Vasile Dârdără, administrator al Asociației Nicolina 1 F, legat de cazul în care o bătrână are procese peste procese.

Comentarii
  • Feriti va de firma fantoma a vitei de kirica ce fura pensionarii din dacia si alexandru de 10 ani firma termos service in frunte cu penalul borfas aivanoaiei care acum fura si de la fostu cet pune cele mai mari taxe la intretinere cele mai mari penalizari si le umfla in fiece luna ,in cardasie cu administratoru de bloc un fost militian tortionar securist care trece la intretinere doar pe cine vrea ,,acest militian turnator si a facut separeu in fata usii la parter fara accept sau aprobare,, pe strada bistrita in spatele blocurilor a2a3a4a5 gunoaiele comuniste de la parter si au facut balcoane peste limita blocului fara acte aprobari sau semnaturi de la vecini ,si au tras parcari pe spatiul verde unde se jucau copii ,autoritatile statului care ne fura primaria toti cei care se ocupa de constructii pe domeniu public sunt corupti si nu se implica ,rusine acestui primar corupt si nepasator !

  • Crezi ca Urbica este altfel ? A doua firma a Primăriei, combinații cu dezvoltatorii imobiliari, mai nou are și firma de imobiliare

  • Mafia din primaria Iasi impreuna cu talharu de chirica distrug orasu de 10 ani incoace in cardasie cu institutiile statului care pun taxe si iar taxe cand vad ca oile de ieseni dorm ………..

Adauga un comentariu