Mozaic muzical

Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu nu se îmbunătățește! „Toate pastilele sunt în mine și…”

Publicat: 01 dec. 2021
Liviu Varciu cu fes pe cap
Liviu Varciu se confrunta cu o raceala puternica

Din nefericire starea de sănătate a lui Liviu Vârciu nu se îmbunătățește. Vedeta trece prin clipe grele după ce o răceală puternică îi dă mari bătăi de cap. Artistul și-a speriat fanii, în urmă cu câteva zile, când pe rețelele de socializare a anunțat că a cerut ajutor de specialitate, după ce simptomele sale au început să se agraveze.

Suspiciunea cadrelor medicale a fost că prezentatorul TV ar fi infectat cu virusul SARS-CoV-2, dar testul a ieșit negativ.

Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu rămâne una proastă

Potrivit informațiilor făcute publice de către Liviu, este vorba doar de o răceala extrem de puternică. Vedeta și-a făcut apariția în mediul online cu căciula pe cap și înfofolit până în dinți.

Prezentatorul TV s-a plâns la InstaStory că urmează cu sfințenie schema de tratament prescrisă de medicul curant, dar cu toate acestea răceala sa pare că simptomele cu care se confruntă nu dau deloc înapoi.

Liviu Vârciu a avut un îndemn pentru toți urmăritorii de pe rețelele de socializare și anume să aibă grijă de ei, să se îmbrace bine atunci când ies afară, căci altfel pot avea soarta lui.

„Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu festul în casă și cu patru pături pe voi.

Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baba suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, a explicat Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu se plânge că în continuare are o tuse care nu-i mai dă pace

Vedeta celor de la Antena 1 a ținut să precizeze că se simte bine, chiar dacă răceala pe care o are îl pune în mare dificultate și le-a mulțumit tututor celor care și-au făcut griji pentru starea lui de sănătate.

„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.  Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc.

M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a povestit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare în urmă cu o zi.

Carmina are o relație specială cu Liviu Vârciu

Carmina a împlinit, acum ceva timp, frumoasa vârstă de 19 ani, fiind o tânără la început de drum. Aceasta are o relație specială cu tatăl ei care mereu a fost grijuliu în ceea ce o privește. Liviu Vârciu s-a implicat în deciziile luate pentru fiica lui cea mare la fel cum a facut si pentru ceilalti copii. Tânăra s-a mutat în Capitală pentru studii, iar cântărețul i-a cumpărat un apartament într-o zonă de lux a Bucureștiului.

De curând, Carmina s-a distrat pe cinste la un eveniment privat de lux, unde a cântat celebrul Bogdan de la Ploiești.  Aceasta a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la petrecerea respectivă, unde a fost prezent și manelistul.

Bogdan n-a stat prea mult pe gânduri și i-a repostat tinerei, pe contul lui, videoclipul postat de ea pe Instagramul ei.

Adauga un comentariu