Cancan

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutăţit în ultimele zile. Ce se întâmplă cu fosta soţie a lui Petre Roman

Publicat: 13 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutăţit în ultimele zile. Ce se întâmplă cu fosta soţie a lui Petre Roman
În ultimele zile, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutăţit iar fiicele sale nu au stat prea mult pe gânduri, ducând-o la spital imediat pentru a face testul COVID

În ultimele zile, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutăţit iar fiicele sale nu au stat prea mult pe gânduri, ducând-o la spital imediat pentru a face testul COVID. Catinca, sora Oanei a declarat că mama lor urmează să fie externata vineri, 15 ianuarie.

Mioara Roman are boala Parkinson. Pentru a putea fi alături de femeia care i-a dat viaţă, Oana Roman a luat decizia de a se muta cu mama ei.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutăţit în ultimele zile

După ce a anunţat că divorţează de Marius Elisei înainte de Crăciun, Oana Roman are din nou probleme. Mama sa, Mioara, este interneta în spital. Sora vedetei, Catinca, a fost cea care a dezvăluit informaţia.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutăţit în ultimele zile, iar fiicele sale au dus-o imediat la spital pentru a face testul covid. A fost internată şi urmează să fie externata, vineri, 15 ianuarie.

„Mama s-a simţit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieşit negativ, mâine o internam pentru trei zile. Vineri merg să o iau de la spital”, a declarat Catinca Roman.

Mioara Romă este grav bolnavă

Din păcate, fosta soţie a lui Petre Roman este grav bolnavă. Ea are boala Parkinson, iar pentru a-i fi alături, Oana Roman a luat decizia de a se muta cu mama ei.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecţiuni. Dacă o vezi, nu o recunoşti.

Şi e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o văd cum îmbătrâneşte. Când îmbătrâneşti brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu eşti pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forţă toată viaţa ei, ştii bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educaţie, de înţelepciune, de tot. Şi când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu ştii.. stagnează, evoluează? Ea mereu îmi spune „Nu mai vreau să fiu o povară” şi oricât încerc să îi spun că nu e aşa este prea deşteaptă.

Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasa să folosească o mână deloc şi ea vrea să facă. Şi ea încă este destul de independenţă, insistă să se îmbrace, să îţi pună de mâncare. Şi pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregăteşte nimeni să vezi situaţia asta, ca un om care a fost o forţă a naturii să îşi piardă…

Nici doctorii nu pot să facă prea multe. Ea are parte de cea mai bună îngrijire medicală. Ea primeşte ajutor medical, dar sunt anumite lucruri pe care medicii nu le pot face. Nu e ceva care se operează sau trece, sunt nişte boli degenerative care nu pot fi controlate sută la sută. Asta e greu, foarte greu”, a spus Oana Roman la kanald.

Adauga un comentariu