Cancan ultimă oră

Ștefana Peev a născut! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a transmis nașterea pe o rețea de socializare

Publicat: 18 mart. 2021
Ștefana Peev și copilul
Ștefana Peev, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!”, a născut un băiat

Ștefania Peev a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, după 33 de ore de travaliu. Fosta concurentă de la „Bravo ai Stil” l-a avut alături pe Maximilian Peev în tot acest timp, dar a ales să împărtășească această experiență și cu urmăritorii de pe Instagram.

Tânăra mămică și-a ținut fanii la curent cu fiecare moment important din timpul travaliuliu. Ștefania Peev a decis că prima naștere e un moment special, pe care ar vrea să-l trăiască alături de cei care o susțin necondiționat. Astfel, fosta concurentă de la „Bravo ai Stil” a realizat un video din camera de spital, în timp ce aștepta marea întâlnire cu fiul ei.

Ștefana Peev a născut

După 33 de ore de travaliu, Ștefana Peev a născut un băiețel perfect sănătos și se poate considera împlinită din toate punctele de vedere. Proaspăta mămică a realizat o fotografie în care apare cu puiuțul ei la piept și a scris și o descriere emoționantă.

”(…) Bebe e așezat pe pieptul meu. E călduț. S-a terminat. După 33 de ore e gata. E aici. El e cel care a ieșit afară și eu sunt cea care se simte liberă. Suntem 3. Acum suntem 3. (…) La ora 15.13 s-a născut Leon Peev – 3.7 kg si 54 cm de fericire pură care au ieșit din mine, mama lui. ⁣
⁣Vă mulțumim pentru mesajele de bine și energia voastră. Vă transmitem toată iubirea din lume. Acum suntem compleți, Stefi, Max si Leo”, e doar o mică parte din mesajul postat de Ștefana Peev pe Instagram.

Adauga un comentariu