Cancan

Ștefania Costache a fost surprinsă din nou aproape nud pe rețelele de socializare! Adevărul despre relația blondinei cu Pepe

Publicat: 30 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ștefania Costache a fost surprinsă din nou aproape nud pe rețelele de socializare Adevărul despre relația blondinei cu Pepe
Ștefania Costache este celebră pentru aparițiile sale aproape nud

Ștefania Costache și-a surprins din nou fanii cu o imagine nud. Aceasta a promovat o campanie pentru Codin Maticiuc, pentru renovarea secției de Hematologie Pediatrică. O altă poză ce a făcut furori pe internet este cea în care blondina s-a fotografiat într-un costum de baie ce abia îi acoperea bustul.

Fosta concurentă de la „iUmor” a povestit în cadrul unui podcast adevărul din spatele relației sale cu Pepe. Ștefania a precizat că l-a cunoscut pe cântăreț prin intermediul lui Connect-R. Mai mult de atât, se pare că vedeta scrie și versuri pentru artiștii din România.

Ștefania Costache și-a surprins fanii cu o imagine aproape nud

Ștefania Costache este cunoscută pentru aparițiile sale controversate de pe micile ecrane. Aceasta a făcut furori la emisiunea „iUmor”, prin intermediul ținutei ce a lăsat aproape totul la vedere. Blondina și-a obișnuit fanii cu pictorialele sale provocatoare pe rețelele de socializare. Vedeta a postat de curând două poze în ipostaze incendiare. Ștefania Costache a apărut nud într-o poză pe Instagram. 

Aceasta a fost surprinsă pe plajă, cu sânii la vedere, acoperiți doar de palmele sale. Pe pieptul său scria un mesaj ce îndemna publicul să doneze o sumă de bani. Concurenta de la „iUmor” s-a alăturat campaniei lui Codin Maticiuc, pentru a dona 2 euro pe lună. Banii vor fi strânși pentru renovarea secției de Hematologie Pediatrică, de la Fundeni. Blondina a ales ca prin intermediul pozei să transmită un mesaj către public, să se alăture și acesta campaniei pe care ea o susține. O altă poză ce a stârnit controverse și a primit multiple aprecieri este cea din cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Ștefania Costache s-a fotografiat într-un costum de baie provocator ce abia îi acoperea bustul voluminos. 

Adevărul despre relația blondinei cu Pepe

În cadrul podcastului „Roxana te dezbracă de secrete”, blondina a dezvăluit niște detalii pe care internauții nu le știau. Aceasta a vorbit despre relația sa cu Pepe și cum l-a cunoscut. Se pare că cei doi au o legătură specială, iar Ștefania i-a scris și versuri pe care artistul le-a cântat. Vedeta a precizat că este primul său bărbat din multe puncte de vedere.

„Pepe e primul meu în mai multe. Este primul bărbat care mi-a cântat versurile și este primul bărbat cu care am făcut vlog. L-am cunoscut la studio la Connect-R.”, a spus Ștefania Costache.

Blondina a povestit că i-a scris o melodie lui Connect-R, dar a venit Pepe, a auzit-o și a spus că va fi a lui. Ulterior, cei doi s-au mai întâlnit de câteva ori la diferite evenimente și au decis să filmeze și un vlog împreună. La momentul actual, concurenta de la „iUmor” îi scrie altă melodie. Aceasta i-a propus și lui Dorian Popa să filmeze un vlog, însă nu au putut colabora din cauza faptului că publicul majoritar al bărbatului este constituit din copii.

Ștefania Costache este celebră pentru aparițiile sale aproape nud. Blondinei îi place să provoace imaginația bărbaților, punându-i pe jar cu fiecare imagine pe care o postează. O altă vedetă ce a pozat aproape goală este Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu