Magazin

Stii la ce riscuri te expui atunci cand iti faci piercing in labii si clitoris?

Publicat: 12 aug. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Stii la ce riscuri te expui atunci cand iti faci piercing in labii si clitoris
1

Trebuie neaparat sa enumeram cateva riscuri (foarte important!) la care te expui cand iti faci un astfel de piercing.

In primul rand, dupa ce iti pui cercelul, trebuie sa tratezi zona pentru cateva luni bune ca pe o rana – in fapt, asta si este, o rana. Ii este mai usor organismului tau sa respinga un obiect strain, daca nu ii creezi conditiile optime, decat sa se refaca in jurul lui.

Cel mai des apar reactiile alergice, care variaza in functie de: locul in care ai pus piercing-ul, sangele care nu mai poate trece prin acea zona, marimea tesutului si adancimea prin care trece cercelul, materialul din care acesta este facut, cat de mult se poate misca, bacteriile din acea zona si sanatatea ta per total. In plus, daca acul nu este sterilizat sau alte instrumente nu sunt sterilizate, exista posibilitatea sa contractezi Hepatita B sau C.

Piercing-urile in zona genitala
In preputul clitoridian – timpul de vindecare este intre 4 si 6 saptamani. Poate fi facut vertical (stimuleaza clitorisul destul de mult) sau orizontal.

In labii – in labiile mari vindecarea dureaza intre 2 si 6 luni, pentru ca cercelul penetreaza mult tesutul. Acest tip de piercing este foarte dureros. In labiile mici vindecarea dureaza intre 2 si 4 saptamani. Pentru ca pielea este mai elastica aici, dar si rezistenta, poti pune un piercing mai greu.

In clitoris – timpul de vindecare variaza de la 4 la 6 saptamani. Este riscant sa iti faci un piercing direct in clitoris (si nu in preputul clitoridian). De asemenea, exista riscul desensibilizarii zonei in urma piercing-ului.

Christina – porneste din preputul clitoridian si strapunge tesutul pana deasupra locului unde se unesc labiile mari (comisura superioara), pe muntele lui Venus. Timp de vindecare: intre 3 si 9 luni.

Fourchette – opusul Christinei, adica piercing-ul porneste din locul unde se unesc labiile mici, in spate, si pana in pielea dintre vagin si anus (numita perineu). Timp de vindecare: 2-3 luni.

Triunghi – arata ca un piercing orizontal in preputul clitoridian, insa intra mult mai adanc si trece pe langa clitoris. Acest tip de piercing trebuie facut de un expert, ca sa nu intre in corpul clitorisului. Timp de vindecare: 2-3 luni.

Printesa Albertina – este versiunea “feminina” a printului Albert: piercing-ul este inserat in uretra si iese la comisura superioara a labiilor mari. Pentru ca uretra este foarte scurta, exista riscuri foarte mari de infectii. Pe de alta parte, in timpul sexului stimuleaza terminatiile nervoase ale uretrei in timpul actului sexual si creeaza senzatii unice. Timp de vindecare: 2-3 luni.

Sursa: unica.ro

Adauga un comentariu