Cancan ultimă oră

Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina: Cine este personajul controversat cu care s-a iubit blondina

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Stila Sarafu fostul iubit al Vicăi Blochina Cine este personajul controversat cu care s-a iubit blondina
Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina este un personaj controversat

Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde a avut anumite probleme cu legea. Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope.

S-a ocupat cu vânzarea de terenuri, de pe urma cărora a câștigat sute de mii de euro. Doar că, având un viciu ”devastator”, barbutul, a și pierdut mult din agoniseală.

stila sarafu
Stila Sarafu are afaceri în domeniul imobilialelor, dar despre el s-a scris și că este un apropiat al unor temute clanuri interlope din Constanța

Stila Sarafu, trimis în judecată

Stila Sarafu a fost trimis în judecată pentru hărţuire, violarea sediului profesional şi tulburarea ordinii și liniștii publice la finalul  lui octombrie 2020 . Interlopul a fost implicat în mai multe scandaluri, unele dintre ele le-au avut protagoniste pe Alexandra Ceară şi Maria Done.

Oamenii legii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi de cele două că, în timp ce se aflau în zona restaurantelor Madame Margot și Crazy, Sarafu a agresat-o fizic pe Ceară, constând în aceea că a aruncat cu tort și cu apă în ea, a tras-o de păr și a amenințat-o cu acte de violență, în timp ce prietenii acestuia, George Culcida și Răzvan Andrei Enescu filmau, iar ulterior Stila Sarafu a postat clipul video înregistrat pe site-urile de socializare.

Pe de altă parte, nici Stila Sarafu nu se lasă mai prejos. Pe contul său de Instagram, acesta face haz de necaz de bruneta pe care a atacat-o și mărturisește că aceasta, la rândul ei, a vrut să-l atace și pe el, dar și pe fiul său.

stila sarafu la volanul unei masini
Stila Sarafu a fost trimis în judecată pentru hărţuire, violarea sediului profesional şi tulburarea ordinii și liniștii publice la finalul lui octombrie 2020

Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina, un personaj controversat

Stila Sarafu are afaceri în domeniul imobiliarelor, dar despre el s-a scris și că este un apropiat al unor temute clanuri interlope din Constanța și că, în repetare rânduri, a pierdut sume fabuloase la barbut și la alte jocuri de noroc.

Tânărul de 35 de ani ar fi făcut bani din vânzarea de terenuri și este destul de cunoscut pe Facebook, foarte multe tinere atragătoare dorind să se împrietenească și să discute cu el. Cea care l-a cucerit este, însă, Vica Blochina, fosta iubită a antrenorului Victor Pițurcă.

stila sarafu stand pe o canapea
Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila Sarafu și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope

De la victimă la atacator

De altfel, interlopul bucureştean a fost implicat în mai multe scandaluri în oraşul Constanţa. În 2008, în celebrul conflict de la Hotelul Flora din Mamaia. La acea dată, interlopul bucureştean a primit o bătaie soră cu moartea de la fraţii Miţu şi Traian Vasea. Stila Sarafu s-a ales şi cu o condamnare, în cazul scandalurilor de la Delfinariu, în 2008, când se sărbătorea Ziua Marinei.

La 16 august, în intersecţia de la Delfinariu, un membru al clanului fraţilor Vasea a fost bătut şi lovit cu o toporişcă în tibia piciorului drept. Maşina lui a fost blocată în trafic de două maşini, la volanul uneia fiind chiar fostul iubit al Vicăi Blochina. Victima a ajuns în Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, de unde a fost transferată, ulterior, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală din Eforie Sud, unde scandalul a continuat câteva ore mai târziu.

Alţi trei membri ai clanului „Spaniolu“ l-au atacat pe cumnatul victimei, venit să-şi viziteze ruda imobilizată la pat. În 2006, în seara zilei de 6 august 2006, Stila Sarafu a intrat într-un bar din zona Casei de Cultură unde l-ar fi bătut pe Usein Sali, zis „Uzi“. Magistraţii Curţii de Apel Constanţa i-a găsit pe cei trei nevinovaţi. Se pare că au ajuns adversari din cauza unor neînţelegeri financiare, susţin oamenii legii, cei doi fiind şi parteneri de afaceri.

În 2010, maşina sa de lux, un Porsche Cayenne, a fost incendiată în toiul nopţii în parcarea unui bloc.  Un an mai târziu, autoturismul unui membru al unui clan rival a fost incendiat, fiind bănuit de data aceasta Stila Sarafu.

Tânărul de 35 de ani ar fi făcut bani din vânzarea de terenuri și este destul de cunoscut pe Facebook, foarte multe tinere atragătoare dorind să se împrietenească și să discute cu el
Adauga un comentariu