Cancan

Vica Blochina, vacanță de lux în Thailanda. Iubitul ei o răsfață ca pe o regină

Publicat: 04 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vica Blochina vacanță de lux în Thailanda. Iubitul ei o răsfață ca pe o regină
Vica Blochina este executată silit pentru plata întreținerii

Vica Blochina a petrecut, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, o vacanță de lux în Thailanda, alături de iubitul ei milionar iar cei doi par să se simtă foarte bine împreună. Mama copilului lui Victor Pițurcă este răsfățată de iubitul ei asemenea unei regine, unde bărbatul plătește 12.000 de euro pe noapte pentru vila în care sunt cazați.

Vica Blochina a petrecut sărbătorile de iarnă într-un peisaj exotic de poveste. Și nu cu oricine! Fosta balerină și prezentatoare TV s-a lăsat răsfățată chiar de Tom Degețel, milionarul grec cu care blondina s-a tot afișat încă din vara trecută.

Vica Blochina, vacanță de lux în Thailanda

Fosta balerină s-a bucurat de sărbători alături de un cunoscut milionar grec, într-o minunată vacanță în Thailanda. Deși nu au spus oficial că sunt un cuplu, cei doi s-au afișat împreună de ceva vreme și au părut extrem de fericiți așa. Milionarul, poreclit Tom Degețel, face totul ca iubita lui să se simtă bine, așa că de Crăciun a gătit curcan. La rândul ei, fosta iubită a lui Victor Pițurcă a venit cu palinca, așa că voia bună a fost asigurată.

Din câte se pare, partenerul de distracții al blondei pare se fie un om extrem de generos și asta pentru că milionarul grec ar fi scos din buzunar o mică avere pentru vacanța din Thailanda. După cum Vica Blochina a declarat, în urmă cu câteva zile, luxoasa vilă în care petrec de sărbători împreună cu mai multe prietene ale Vicăi costă 12.000 de euro pe zi.

„Am închiriat o casă acolo. E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi”, a declarat Vica Blochina.

„E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora”

Fosta dansatoare Vica Blochina trăiește ca la 20 de ani, cu toate că a împlinit 45! Ea a recunoscut că este invidiată pentru stilul ei de viață: se plimbă peste tot și nu pe banii ei. Vica a mărturisit că deși muncește, are grijă de fiul ei, găsește mereu timp să se și distreze! Iar recent și-a făcut timp să-i pună la punct și pe cei care o judecă. Este conștientă de atuurile pe care le are, dar și de felul în care arată și nu vrea ca viața să treacă pe lângă ea.

„E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?! Să arate altele la 45 cum arăt eu și să se plimbe pe banii altora. Sunt alții care au bani și n-au cu cine să se plimbe”, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina și milionarul grec, un cuplu din vara lui 2020?

Vica Blochina l-a cucerit pe Tom Degețel chiar în Grecia. Mai exact, în Mykonos. S-a întâmplat în vara lui 2020, chiar de ziua milionarului grec. Atunci Vica, a publicat imagini cu cel care ar fi făcut-o să iubească din nou, așa cum lasă să se înțeleagă.

„Bine ai venit, regina mea!”, este comentariul lăsat de milionarul grec Vicăi Blochina la poza cu el.

Cum era de așteptat, au fost și guri rele care au lăsat comentarii mai puțin plăcute la adresa diferenței fizice dintre cei doi, milionarul grec fiind mult mai mic de înălțime.

Adauga un comentariu