Bursa Barfelor

Știți faza cu clanța?

Publicat: 17 feb. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Știți faza cu clanța

Continuăm un pic pe linie pulitică și vă povestim o manevră pe care Mariusică Brobodea a încercat să o facă. El a tot sperat că-l vor lega pe Mităiță, iar drumul său spre primărie va fi unul lin. Pentru ca asta să se petreacă, Mariusică a lins clanțele pe la penăliști. A vrut să facă o înțelegere cu aceștia, însă nu s-au concretizat lucrurile. Cert este că încă trage speranțe. La modul serios vorbind, cu orice parted s-ar combina, n-are șanse nici cât Pipirău, dacă e să o luăm așa…

Comentarii
  • Lasati-l pe Mihaita! Umbla vorba, ca adjuncta de la biblioteca, de cand a fost la bucale cu unul de la judet cu probleme de digitalizare, doamna e artista la sarit garduri, sapa sa urce pe alt scaun, mai sus, sa fie seful ei asa de naiv??

  • Din pacate in acest moment nu exista in oras un candidat mai tare ca Mihaita si nici nu mai este timp pentru asta. Concluzia : iese tot Mihaita.

  • Ma gandeam că stiti faza cu clanta de la Lespezi! Actuala Apetrei fosta Strachinarul de la clanta prin masini , tufisuri, vrea sa ajunga viceprimar sau secretar inca nu e decisa, nu ii mai ajunge amanta de primar. Oare stie Lazar ce il asteapta? Vai de curul lui, habar nu are cati o muito la Bucuresti pe curva lui. O fi in interesul comunitatii?

Adauga un comentariu