International

Stomatologii din Franța protestează în pielea goală. Ce nemulţumiri au – FOTO

Publicat: 27 apr. 2020

Dentiştii din Franţa au făcut un protest inedit, după ce li s-a cerut să reia activitatea în cabinete, însă nu li s-au asigurat și echipamentele de protecție.

Protestul stomatologilor din Franţa a devenit viral pe internet şi a strâns zeci de fotografii. În România, mulţi medici şi-au dat demisia în semn de protest că nu aveau suficiente echipamente de protecţie. Unii doctori din Franţa au găsit însă o altă formă prin care să-şi exprime nemulţumirea.

Mai mulţi stomatologi au protestat în pielea goală, deranjaţi că autorităţile franceze le-au cerut să reia activitatea în cabinete, deşi nu au suficiente măşti, costume sau mănuşi. Ei s-au fotografiat goi-puşcă pentru a arăta cât de vulnerabili sunt în lupta contra coronavirusului. Protestul inedit a strâns zeci de fotografii şi sute de reacţii pe reţelele de socializare. Franţa este puternic lovită de criza sanitară. Are peste 125 de mii de bolnavi şi peste 22.000 de decese.

Comentarii
  • Puternic lovita de criza sanitara? S-o crezi TU, bzi de doua parale ruginite, sau vrei sa dai „apa la moara” retardatilor ce stiu, din spatele perdelelor, sa injure personalul medical? In toate sectiile cu risc sunt echipati de nu ii mai recunosti decat dupa voce. Tuturor pacientilor, la intrarea spre cabinetele de consultatie, li se dau masti si solutie hidroalcoolica. Aceste flacoane cu solutie hidroalcoolica se gasesc si la intrarea in fiecare unitate comerciala autorizata sa functioneze, pentru uzul consumatorilor, inainte de a intra in magazin.

Adauga un comentariu