Local

Student din Iași, condamnat după ce a fugit de polițiști și a intrat cu mașina într-un gard!

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Student din Iași condamnat după ce a fugit de polițiști și a intrat cu mașina într-un gard
După aproximativ 30 de minute de șofat în stare de ebrietate, tânărul a fost reținut de către un echipaj de poliție

Un student din Iași a fost condamnat recent la 1 an de închisoare, cu suspendare. După o seară petrecută cu prietenii, Florin Enache Anania a urcat băut la volanul unui autoturism marca Volkswagen. Tânărul a încercat să scape de mașina de Poliție care îl urmărea și a intrat în gardul unei locuințe.

Un student din Iași a fost condamnat recent pentru că a condus un vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul acuzat, Florin Enache Anania, se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen când a fost surprins de către oamenii legii.

El s-ar fi speriat și ar fi încercat să fugă de mașina de Poliție care îl urmărea, mai ales că avea și pasageri în automobilul pe care îl conducea. Pe fondul consumului de alcool, studentul ieșean ar fi pierdut controlul mașinii și ar fi nimerit într-un gard al unei locuințe. Florin Enache Anania a primit o pedeapsă de 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Student din Iași, condamnat pentru că a urcat băut la volan

 un carnet de student si o legitimatie de transport, asezate pe o baza din lemn
Florin Enache Anania figurează înscris ca student la Universitatea Tehnică ,,Gheorghe Asachi” din Iași
trei halbe cu bere sunt ciocnite de niste persoane
După o seară petrecută cu prietenii, un student ieșean s-a urcat băut la volan

Recent, studentul din Iași a fost condamnat la 1 an de închisoare, cu suspendare. După o seară petrecută cu prietenii, Florin Enache Anania a urcat băut la volanul unui autoturism marca Volkswagen. Plimbarea cu mașina sub influența băuturilor alcoolice nu a durat prea mult. După aproximativ 30 de minute de șofat în stare de ebrietate, polițiștii au vrut să îl ttragă pe dreapta pe tânăr. Inițial, Florin Enache Anania a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să scape de mașina care îl urmărea. La un moment dat, însă, tânărul șofer a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu gardul unei locuințe.

Studentul ieșean a recunoscut că a consumat alcool înainte de a urca la volanul mașinii. Din cauza aceasta, Florin Enache Anania s-a speriat și a încercat să fugă de Poliție. Raportul de expertiză medico-legală arată că acuzatul avea o concentrație de 1,12 grame la mie alcool pur în sânge în momentul săvârșirii faptei. Tânărul nu doar că și-a pus propria viață în pericol urcând băut la volan, el era însoțit și de alți câțiva pasageri în mașina pe care o conducea.

Un caz similar a fost prezentat de reporterii cotidianului BZI într-o ediție anterioară.

A avariat o mașină care nu îi aparținea

 cheia unui autoturism marca Volkswagen
Proprietarul mașinii implicate în accident, un autoturism marca Volkswagen, ar fi mama acuzatului
un autoturism de culoare alba, cu un gard si un indicator rutier avariate
Acuzatul a pierdut controlul automobilului și a intrat în gardul unei locuințe

Ieșeanul Florin Enache Anania a încercat să fugă de polițiștii care se aflau pe urmele lui în timp de conducea un autoturism marca Volkswagen. Tânărul șofa în stare de ebrietate în acel moment și avea pasageri în mașină. El a pierdut controlul automobilului și a intrat în gardul unei locuințe. Au fost avariate atât gardul, cât și mașina. Autoturismul pe care îl conducea studentul în momentul coliziunii nu îi aparținea acestuia, ci era al mamei sale. Cotidianul BZI a publicat în trecut o situație asemănătoare din traficul ieșean.

„Inculpatul a arătat că înțelege să recunoască în totalitate săvârșirea faptei reținute în sarcina sa prin actul de sesizare a instanței și a solicitat ca judecarea cauzei să se facă prin aplicarea procedurii speciale în cazul recunoașterii învinuirii”, au subliniat magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău.

Florin Enache Anania a primit o condamnare la 1 an de închisoare, cu suspendare. El va avea de prestat muncă în folosul comunității pentru o perioadă de 80 de zile, în cadrul Primăriei Comunei Deleni sau al Școlii Generale din satul Deleni. Tânărul figurează ca student la o universitate din Iași. Rămâne de văzut, însă, dacă studentul ieșean, condamnat la 1 an de înschisoare, cu suspendare, va contesta sau nu decizia.

Adauga un comentariu