Local

Student din Iași, prins cu droguri asupra sa. Tânărul a încercat să dispară când i-a văzut pe polițiști (EXCLUSIV)

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Student din Iași prins cu droguri asupra sa. Tânărul a încercat să dispară când i-a văzut pe polițiști EXCLUSIV
Un student din Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, fiind acuzat că a deținut substanțe interzise în vederea consumului propriu

Un student din Iași, care a fost prins cu droguri asupra sa, va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, recent, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au decis începerea judecății dosarului în care Alexandru Mihai Guzgă este acuzat de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Tânărul a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu peste 2 ani.

Un student din Iași, care a fost prins cu droguri asupra sa, va fi nevoit să dea explicații în instanță. Așadar, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au decis recent începerea judecății dosarului în care este acuzat Alexandru Mihai Guzgă.

“Instanța constată competenţa materială şi teritorială a Tribunalului Iaşi în ce priveste soluţionarea prezentei cauze penale. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis la data de 15 aprilie 2022 în dosarul de urmărire penală şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul de urmărire penală privindu-l pe inculpatul Alexandru Mihai Guzgă, trimis în judecată, prin rechizitoriul menționat, pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Dispune începerea judecăţii în cauză în ce-l priveşte pe inculpat”, au afirmat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Student din Iași, prins cu droguri asupra sa

Anchetatorii spun că studentul Alexandru Mihai Guzgă a intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de 2 ani.

 „Pe data de 12 octombrie 2019, inculpatul a deținut fără drept, în vederea consumului propriu, cantitatea de 80,3 grame fragmente plante de canabis, drog de risc, și un număr de 4 țigări confecționate artizanal, care conțineau fragmente de plante de canabis”, au subliniat oamenii legii.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Anchetatorii au adăugat că, în ziua respectivă, agenții din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secția I s-au sesizat cu privire la faptul că tânărul avea, fără drept, droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Tânărul a încercat să dispară când i-a văzut pe oamenii legii

Oamenii legii au afirmat că, în ziua respectivă, în jurul orei 14:15, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, agenții din cadrul Secției I de Poliție au observat, în parcarea din spatele blocului DC 5, un bărbat care a început să se manifeste suspect la vederea agenților, întorcându-se cu spatele și încercând să părăsească locul respectiv.

„Agenții de Poliție au procedat la urmărirea şi oprirea persoanei în cauză, iar, în urma legitimării, s-a stabilit faptul că este vorba despre inculpatul A.M.G. Persoana în cauză a fost dusă la sediul Secției I de Poliție Iaşi, iar, în urma controlului efectuat, a fost găsit, în rucsacul de culoare neagră al inculpatului, un borcan din sticlă, de capacitate 800 ml, plin cu un produs vegetal de culoare verde-oliv cu miros înțepător, produs suspect a fi drog de risc, dar și un număr de 4 țigări confecționate artizanal, cu dimensiunea de aproximativ 10 cm fiecare, conținând un produs vegetal de culoare verde-oliv cu miros înțepător, produs suspect a fi drog de risc. Fiind întrebat cu privire la proveniența produsului vegetal de culoare verde-oliv cu miros înțepător găsit asupra sa, inculpatul a declarat faptul că l-a recoltat din grădina locuinței sale”, au afirmat oamenii legii.

Acum, studentul din Iași, prins cu droguri asupra sa, va fi nevoit să dea explicații în instanță.

Adauga un comentariu