Eveniment-Social

Studenții de la UAIC Iași sunt implicați în a semnala problemele pe care le întâmpină în instituție

Publicat: 08 mai 2020

O nouă inițiativă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” – UAIC din Iași! Toți studenții sunt invitați, prin intermediul Serviciului pentru Studenți și Absolvenți, să semnaleze instituției problemele pe care le întâmpină. Acestea urmează a fi analizate și a se găsi soluții la ele. Toată acțiunea are drept scop o cât mai bună legătură între studenți și Universitatea „Cuza” în a trece cu bine această perioadă grea

Inițiativă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași! Studenții sunt invitați, prin intermediul Serviciului pentru Studenți și Absolvenți, să semnaleze conducerii instituției problemele pe care le întâmpină. Acestea urmează a fi analizate și a se găsi soluții la ele.

Conducerea UAIC Iași vrea să afle ce probleme instituționale au studenții, în aceste zile grele

Toată acțiunea are drept scop o cât mai bună legătură între studenți și Universitatea „Cuza” în a trece cu bine această perioadă grea.
Studiezi la UAIC? Serviciul pentru Studenți și Absolvenți al Universității „Cuza” a creat un scurt formular pentru a afla care sunt întrebările tale și ale colegilor tăi și pentru a-ți oferi răspunsuri specifice, care vor fi transmise pe canalele oficiale de comunicare ale Universității. Acesta poate fi completat AICI: https://bit.ly/preocupari-studenti-uaic. Astfel, noi, Serviciul, suntem alături de tine în această perioadă. Am creat acest scurt formular pentru a afla care sunt întrebările tale și ale colegilor tăi și pentru a-ți oferi răspunsuri specifice, care vor fi transmise pe canalele oficiale de comunicare ale Universității. Răspunsurile pe care le vei da vor rămâne anonime”, anunță cei de la Serviciul pentru Studenți și Absolvenți al Universității „Cuza”.

Adauga un comentariu