National

Studenţii de la UMF Timişoara au ajuns la limita răbdării! Se plâng ca fără spăgi nu pot promova

Publicat: 16 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Studenţii de la UMF Timişoara au ajuns la limita răbdării Se plâng ca fără spăgi nu pot promova

Studenţii de la UMF au ajuns la limita răbdării! Într-o formă deosebită de prostest, studenţii din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara au lipit afişe cu mesajul ‘stop corruption”. Aceştia fac aluzie la faptul că sunt obligaţi să dea spăgi pentru a trece examenele. Culmea, Universitatea nu e străină de astfel de scandaluri.

Un profesor din cadrul universităţii a ţinut prima pagină a ziarelor. Acum ceva timp, prof. univ. Ioan Branea a fost filmat în timp ce îi cerea unei studente să îi facă sex oral pentru a putea promova examenele.

Studenţii de la UMF au ajuns la limita răbdării!

Profesorul universitar timişorean Ioan Branea, directorul Clinicii de Cardiologie şi Recuperare din cadrul Spitalului Municipal Timişoara, a fost filmat acum câțiva ani în timp ce îi cerea unei studente să îi facă sex oral pentru a promova examenele.

„Conform unor surse care ne-au transmis poza pe adresa redacției DeBanat.ro, acesta „este strigătul de disperare al unor studenți străini, care nu pot promova dacă nu plătesc”. Conform aceloraşi surse, vineri seară s-au dat mesaje între profesori, fiind declanşată o acţiune de dezlipire afişelor.

Pe acestea sunt scrise numele a trei profesori, un prodecan şi doi şefi de lucrări, acuzați că ar cere bani în schimbul promovării examenelor. Redacția a decis să nu facă publice aceste nume, atâta timp cât cei care acuză, prin lipirea acestor afișe, sunt anonimi”, scrie deBanat.ro.

Adauga un comentariu