Coronavirus

Studiu alarmant. Noul coronavirus ar putea să nu fie eliminat niciodată

Publicat: 22 iul. 2020

Veștile rele par că nu se mai termină! Specialiștii din Mara Britanie au declarat în fața Parlamentului Britanic că omenirea va trăi mulți ani cu pandemia de coronavirus și că nu se știe dacă un vaccin poate elimina acest virus.

„Această infecţie nu va dispărea, acum este o infecţie endemică umană”, a declarat epidemiologul Jeremy Farra în cadrul audierilor. Acesta a recomandat să se evite o stare de relaxare în timpul acestei veri, apreciind că acum ne aflăm într-o ”etapă crucială” pentru prevenirea unui al doilea val epidemic.

”În realitate, chiar dacă vom avea un vaccin sau tratamente mai bune, umanitatea va continua să trăiască cu acest virus mulţi, mulţi ani”, a adăugat Jeremy Farra.

Coronavirusul s-ar putea să nu fie eliminat vreodată

Totodată, profesorul John Bell, de la Universitatea Oxford, a mărturisit că este puţin probabil ca noul coronavirus să fie eliminat vreodată, în pofida rezultatelor preliminare încurajatoare ale cercetărilor pentru găsirea unui vaccin la care participă şi această instituţie.

”Realitatea este că acest patogen este aici pentru totdeauna, nu pleacă nicăieri”, a afirmat John Bell în faţa parlamentarilor britanic.

Comentarii
Adauga un comentariu