Diete si regimuri

Sucul care suprima pofta de mancare: reteta

Publicat: 30 aug. 2020
Sucul care suprima pofta de mancare
Sucul care suprima pofta de mancare

Sucul care suprima pofta de mancare. Mai degrabă decât să alegi o bomboană sau o prăjitura super dulce în caz de poftă de dulce, îți oferim un smoothie de banane foarte hrănitor. Iată rețeta!

Pentru sănătate și pentru silueta, banana are multe beneficii! Și din motive întemeiate: pe lângă gustul său dulce incomparabil, este sățioasă, săracă în calorii, bogată în fibre și este o adevărată sursă de energie. Ce se întâmplă dacă puneți acest fruct în centrul atenției în smoothie-urile voastre? Pentru a fi într-o formă bună, în timp ce ai grijă de silueta, există o rețetă personalizată.

Ingrediente: o banană, lapte de migdale, iaurt, unt de migdale, semințe de in și miere.

O băutură hranitoare și sănătoasă

Acest smoothie este ideal după un antrenament intens, dacă masa ta a fost prea ușoară, sau la gustare. Aceasta nu este o băutură de slăbire, ci un smoothie bogat în calorii de bună calitate (vitamine, minerale), spre deosebire de multe supresoare de apetit vândute în magazine, care sunt deosebit de bogate în zaharuri ascunse!

Această băutură ofera satietate din cauza că bananele sunt o sursă de carbohidrați complecsi, care au un efect satios. Dar asta nu este tot: laptele de migdale are un indice glicemic scăzut și este bogat în substanțe nutritive, în timp ce semințele de in sunt bogate în omega-3 și fibre.

Cantitatile smoothie-ului pentru suprimarea poftelor

1 banana medie coapta, taiata in inele
2/3 cană (190 ml) lapte de migdale neîndulcit
1/3 cană (85 ml) iaurt grecesc fără grăsimi
1 lingură și jumătate de unt de migdale
1 lingură de semințe de in
1 linguriță de miere

Toate acestea se pun intr-un blender si se consuma imediat.

Adauga un comentariu