Economic Local

Sucursala Județeană Iași a BRD își așteaptă clienții cu 800 de premii în noul sediu din Strada Palat nr. 3B

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Sucursala Județeană Iași a BRD își așteaptă clienții cu 800 de premii în noul sediu din Strada Palat nr. 3B
Banca oferă vouchere eMag

Pentru a marca momentul începerii activității în noul său sediu din strada Palat nr. 3B (clădirea United Business Center), din ziua de luni, 22 aprilie 2024, sucursala județeană BRD Iași își întâmpină clienții cu o promoție cu premii care se va  desfășura timp de două luni, până pe 22 iunie 2024.

Banca oferă vouchere eMag în valoare de 100 lei primilor 150 de clienți noi persoane fizice, precum și 700 de premii (rucsaci și boxe audio) clienților care, în perioada campaniei, achiziționează un card de credit BRD Standard sau Gold, un credit de nevoi personale sau ipotecar, un produs de finanțare – fie că este vorba despre un credit pentru activitatea curenta, de investitii sau leasing, un produs de economisire (depozit în valoare mai mare de 20.000 lei) sau de investiții (fonduri mutuale).

”Ne-am dorit să marcăm acest nou început, într-un sediu nou și modern, printr-o acțiune care să demonstreze deschiderea și respectul nostru față de clienții din Iași, pentru care BRD reprezintă de mult timp o bancă de referință pentru tot ceea ce este legat de îndeplinirea planurilor personale sau de business”, a spus Roxana Hănțăscu, Directorul Regional Retail al BRD pentru Regiunea Nord-Est.

Sucursala județeană BRD Iași își primește de acum clienții într-un spațiu ultra-modern, cu o accesibilitate mai bună, care oferă o eficiență crescută pentru timpul petrecut de clienți în unitate. Unitatea dispune și de o zonă 24H, accesibilă non-stop și dotată cu automate bancare de ultimă generație, care permit realizarea unei game largi de operațiuni în afara programului de lucru al băncii.

Sucursala județeană Iași face parte din structura regională Nord-Est a BRD Groupe Société Générale, care numără 54 unități în județele Iași, Bacău, Botoșani, Neamț, Suceava și Vaslui.

Comentarii
Adauga un comentariu