Prima pagină » Local » Suferința nu se mai sfârșește pentru o femeie din Deleni. La vârsta de 67 de ani, nu-și poate permite nici măcar strictul necesar – FOTO/VIDEO

Suferința nu se mai sfârșește pentru o femeie din Deleni. La vârsta de 67 de ani, nu-și poate permite nici măcar strictul necesar – FOTO/VIDEO

24 ian. 2024, 02:00,
Cristina Doroftei, în Local

Suferința pare să nu se mai sfârșească pentru această femeie din comuna Deleni. Deși are 67 de ani, blestemele parcă o urmăresc, iar neajunsurile nu se mai termină. În prezent, femeia a pierdut tot, nu are familie, casa i-a fost mistuită de flăcări, iar frigul îi ajunge până la oase. Bătrâna nu cere decât lemne cu care să se încălzească iarna aceasta

Gerul aspru al acestor zile de ianuarie, completat de valurile de ninsoare, aduce multe și grele încercări pentru cei ce nu pot și nu au cu face față într-o astfel de situație. Din pensie, Elena Boghiu nu reușește să-și cumpere nici strictul necesar, cu atât mai puțin atunci când vine vorba despre cheltuielile pentru reparațiile casei sau pentru lemne. Femeia a ajuns din nou la mână oamenilor cu suflet mare.

Femeia din Deleni a cărei casă a fost mistuită de flăcări are nevoie de lemne

Femeia a trecut prin momente chinuitoare în viața sa. În urmă cu șapte ani, casa bătrânească a fost mistuită de flăcări, iar trupul său odată cu ea. Aceasta a fost internată de urgență, iar luni bune s-a zbătut între viață și moarte pe patul de spital din București. Medicii nu i-au dat nicio șansă, însă femeia și-a revenit, pentru ca după mai mulți ani să treacă prin același chin. Pe data de 25 decembrie 2023, casa bătrânească în care Elena Boghiu locuia singură a fost cuprinsă de flăcări. Acestea au fost declanșate de o sobă veche.

Nu a mai rămas nimic din locuința sa, iar femeia a ajuns cu arsuri pe spate la spital. Din fericire, starea sa nu a fost foarte gravă, însă a stat internată de pe data de 25 decembrie 2023, până pe 2 ianuarie 2024.

Cei care au posibilitatea sunt rugați să doneze pentru femeia ce a pierdut tot

Acum, când fondurile sunt și mai limitare, îi lipsește strictul necesar prin care să poată trece și de această iarnă. Pe chipul său se pot observa confuzia și deznădejdea, dar mai ales frica. Femeia este singură, are un fiu cu care nu mai vorbește de mult timp. Bucuria ei cea mai mare este că peste gard se află casa surorii sale.

Astfel, pornind de la cazul Elenei Boghiu, BZI inițiază o campanie de strângere de fonduri pentru a o ajuta pe femeia care la vârsta de 67 de ani a rămas fără nimic, chiar și fără strictul necesar. Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor o pot face contactând redacția BZI. Mai mult decât atât, Petronela Găină, nepoata femeii, face un apel prin care cere tuturor celor care au posibilitatea să doneze în contul următor RO10BTRL RONCRT 0CL1582401, femeia are nevoie urgentă de lemne cu care să poată trece și de această iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *