Terapii alternative

Test: sufla câteva secunde spre degetul mare! Descoperă efectele pozitive ale acestui gest banal!

Publicat: 18 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Test sufla câteva secunde spre degetul mare Descoperă efectele pozitive ale acestui gest banal
Sufla câteva secunde spre degetul mare!

Sufla câteva secunde spre degetul mare!

Încercați să suflați pe degetul mare; are un efect surprinzător!

Corpurile noastre sunt destul de ciudate, într-adevăr. Tot ceea ce faci și simți este conectat la creierul tău și la nervi. Fiecare durere, mâncare, gândire, miscare… Fără creierele noastre, am fi plante.

Durere

Când aveți gripă sau răceală, întregul corp este dureros. Articulațiile și mușchii tăi te fac să suferi și ai febră, deoarece corpul tău încearcă să combată boala. Acest lucru se datorează faptului că totul este conectat în tine la sistemul nervos. Durerea poate afecta toate părțile corpului, chiar și cele care nu par legate.

Sufla câteva secunde spre degetul mare! Anxietate

Acesta este chiar cazul când ești neliniștit, de exemplu atunci când ai o prezentare in fata unui grup mare de oameni sau pentru că ai un examen de susținut. Ești neliniștit, simți fluturi în burtă și nu te poți gândi la nimic altceva! Modul perfect de a vă relaxa și a alina anxietatea este să suflați peste degetul mare pentru câteva secunde. Procedând astfel, îți reglezi respirația și corpul îți verifică și controlează automat bătăile inimii.

Încă o dată, trupurile noastre se dovedesc a fi incredibile! Data viitoare când sunteți nerăbdători, încercați acest sfat! Ar trebui să va calmeze.

Adauga un comentariu