Actualitate

Sunt inestetice si se indeparteaza foarte greu. Cum elimini petele de calcar cu un singur ingredient din bucatarie

Publicat: 17 apr. 2020
Cum elimini petele de calcar
Cum elimini petele de calcar

Cum elimini petele de calcar. În urma folosirii zi de zi, pe robinetul din bucătărie sau baie vor rămâne urme de calcar de la stropii de apă.

Acestea sunt inestetice și parcă nicio soluție nu te scapă de ele. Există un produs care elimină orice pată de calcar. E un ingredient pe care sigur îl ai și tu în bucătărie!

Cu toţii ne confruntăm cu petele de calcar şi parcă nimic nu e mai urât decât un robinet pătat. Oricât ai încerca să îl cureţi cu produsele speciale de curăţenie, acestea parcă nu vor nicicum să dispară.

Cum elimini petele de calcar

În cele ce urmează vă împărtăşim un truc care vă va ajuta să scăpaţi uşor şi rapid de ele.

Oțetul vă scoate din impas

Nu ai nevoie de un produs special şi cu siguranţă nu va trebui să scoți prea mulți bani din buzunar. Ai nevoie de doar două ingrediente şi le ai pe ambele în casă. Aşadar, ai nevoie de oţet şi o cârpă de bumbac. Nu-i aşa că am avut dreptate şi deja le ai la îndemână pe amândouă?

Cum elimini petele de calcar. Primul pas este să te asiguri că ai ales o cârpă din bumbac suficient de mare încât să acopere întreaga suprafaţă pătată. Pasul următor este să înmoi cârpa în oţet şi să o aşezi pe chiuvetă sau robinet, în zonele cu pete de calcar.

Repetă procedeul până obții rezultatul dorit

Apoi, toarnă oţet din ambundență, ca să te asiguri că materialul este bine îmbibat. Lasa oţetul să acţioneze pentru cel puţin o oră, după care dă cârpa la o parte şi şterge suprafaţa pătată cu un burete abraziv. În cazul în care petele sunt foarte vechi, repeta procedeul, până când vei elimina toate petele. În cazul în care vrei să cureţi robinetul, asigură-te că ai înfăşurat baza acestuia, la fel ca în cazul de mai sus, cu o cârpă îmbibată în oţet.

Adauga un comentariu