Acesta este ieșeanul care va petrece Paștele la Palatul Roznovanu! De supărare că nu poate intra în posesia apartamentului de lux, Bogdan Ștefan face greva foamei: „Suntem foarte mulți în această situație” – FOTO
Din câteva ingrediente, prepari rapid o supă consistentă şi proaspătă. Postul are gust!
1 kg fasole verde congelată
1 ceapă
4 căţei usturoi
2 linguri ulei de măsline
200 ml smântână vegetală
sare, după gust
piper, după gust
crutoane, pentru servit
Cureţi ceapă şi usturoiul, le toci mărunt şi le căleşti 3-4 minute în ulei de măsline. Adaugi fasolea congelată, mai laşi pe foc 4-5 minute, amestecând ocazional, apoi torni apă cât să acopere ingredientele cu 2 degete şi fierbi sub capac 20-30 de minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, torni smântâna vegetală şi pasezi cu blenderul. Serveşti supa cu crutoane.